International Fodbold

Fodboldfest i Fælledparken aflyses

Der bliver ikke storskærmarrangement i Fælledparken, når Danmark mandag aften tager imod Østrig.

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Siden EM sidste sommer har der sværmet en fodboldfeber og ikke mindst en forventning omkring det danske landshold, der sjældent har oplevet så stor opbakning, som det er tilfældet i øjeblikket.

Det er både spillerne men i særdeleshed træner Kasper Hjulmands fortjeneste. Spillet på banen er løftet til nye højder, og de danske spillere har leveret på et yderst højt niveau på banen.

Da Danmark spillede hjemme mod Kroatien i Parken i fredags, var der opsat storskærm i Fælledparken ved siden af stadion, så de mange danske fans kunne være en del af den nationale fodboldfest på Østerbro.

Nu har DBU besluttet, at storskærmsvisningen af morgendagens opgør mod Østrig er aflyst. Det er gjort, fordi der i fredags mod Kroatien blev kastet med ølkrus og øldåser i et meget voldsomt omfang.

– Vi vil ikke risikere, at børn og voksne bliver beskadiget af fyldte ølkrus, flasker eller øldåser. Så selv om langt det største flertal af deltagerne har opført sig ordentligt, er der et lille antal, der ødelægger det for de mange, siger Jakob Høyer på DBU’s hjemmeside.

Endvidere meddeler DBU, at der fortsat vil være fanzone i timerne op til kampen for de mange fremmødte tilskuere.

Kampen fløjtes igang 20.45, hvor Danmark skal forsøge at holde Østrig bag sig og bevare førstepladsen i gruppen.

Nederst i artiklen kan du se et eksempel på, hvorfor fodboldfesten er aflyst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P