Premier League

Manchester City-stjerne tilbudt til flere storhold – Real, Barca og Bayern

De nyklækkede spanske mestre og Champions League-vindere fra Real Madrid er blevet tilbudt en af Pep Guardiolas store profiler. Det skriver AS.com.

Raheem Sterling er blevet tilbudt til Real Madrid
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Jason Cairnduff

Den 27-årige Manchester City-angriber Raheem Sterling har et ønske om at forlade Manchester City, og den engelske landsholdsspiller vil gerne til Madrid.

Og han skulle være blevet tilbudt til Real Madrid og flere andre klubber.

Det skriver den spanske avis AS.com. Sterlings kontrakt udløber i 2023, og han har tidligere ytret sig om et skifte væk fra Premier League.

Ifølge avisen skulle Sterling også være tilbudt til blandt andre FC Barcelona, Bayern München og Chelsea.

Der har førhen været konflikter mellem Raheem Sterling og manager Pep Guardiola, og den engelske landsholdsspiller har tidligere udtalt:

– Hvis der var mulighed for at tage et andet sted hen, ville jeg være åben for det på dette tidspunkt. Jeg burde lære et sprog – måske fransk eller spansk, har han tidligere udtalt med henvisning til Real Madrid og PSG.

Guardiola om Sterling: Er han ikke er glad her, må han træffe sin beslutning

Selvom Raheem Sterling kun har et år tilbage af kontrakten med de engelske mestre, er han ifølge Transfermarkt.com vurderet til 85 millioner €.

Her på redaktionen abonnerer vi på Ritzau Scanpixs billedtjeneste, og vi har forsøgt at finde et billede af Manchester Citys fejringer og pokalløft, hvor Sterling er med. Det er ikke lykkedes. Er der endnu en konflikt mellem de engelske mestre og deres kantspiller?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P