1 min læsningManchester City-spiller: Jeg skifter gerne for mere spilletid

Raheem Sterling har længe været rygtet væk fra Manchester City, da den engelske landsholdsspiller ikke har været første mand på Pep Guardiolas holdkort. Nu fortæller Sterling selv om situationen.

1 min læsning
Raheem Sterling
Raheem Sterling har været langt fra fastmand i denne sæson for Manchester City. Foto: Carl Recine/ Reuters/ Ritzau Scanpix.

Manchester City-spilleren Raheem Sterling har haft en blandet sæson indtil videre i den engelske klub. Den engelske landsholdsspiller har fået mindre spilletid end vanligt og har derfor længe været rygtet væk fra The Citizens.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

I et live event med The Financial Times fortæller Sterling nu for første gang om, hvorvidt han ville være åben for et skifte væk fra Pep Guardiolas mandskab. Det skriver engelske The Independent.

– Hvis der var en mulighed for at tage et andet sted hen for at få mere spilletid, så ville jeg være åben for det.

– Som jeg sagde, fodbold er det vigtigste for mig. Jeg har sat udfordringer for mig selv, siden jeg var lille, og det samme med drømme.

– Som en engelsk spiller, så er alt jeg kender Premier League, og jeg har altid tænkt, at jeg måske en dag ville elske at spille i udlandet. Prøve at se, hvordan jeg ville håndtere den udfordring, siger Raheem Sterling.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!

Læs også: Spansk medie: Barca holder øje med Andreas Christensen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer