1 min læsningDe Bruyne: Jeg forstår godt Sterlings frustrationer

Raheem Sterling var for nylig ude og lufte sin bekymring over manglende spilletid for Manchester City og åbner op for et skifte til en anden liga og klub. Holdkammeraten Kevin De Bruyne forstår godt Sterlings frustrationer, som dog er svære at ændre på.

1 min læsning
Kevin De Bruyne forstår godt Raheem Sterlings frustrationer i Manchester City
Kevin De Bruyne forstår Sterlings frustrationer med manglende rytme som spiller, hvis du skal sidde for meget ude. Foto: Ritzau Scanpix/ Reuters/Molly Darlington

I Manchester City er der stor konkurrence om pladserne, og det har skabt frustration hos den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling.

Forud for Manchester City Champions League kamp mod Club Brügge har Kevin de Bruyne forklaret, at han godt forstår frustrationen.

– Rotation i en trup er vigtig, eftersom vi spiller med i fire turneringer. Det er hårdt nogle gange. Men jeg forstår godt frustrationen, for jeg er også spiller. Nogle spillere har brug for rytme, og måske har han mere brug for det. Personligt har jeg også brug for det, siger De Bruyne forud for opgøret i hans hjemland på Jan Breydel Stadion tirsdag aften.

– Vi er 22-23 landsholdsspillere i truppen som alle er fantastiske, så uanset hvem du vælger, vil du vælge rigtigt. Når holdet spiller godt, så er der ikke så meget du kan gøre. Det bedste er faktisk at hjælpe. Det er det, vi kan gøre som spillere.

Manchester City har kun tre point efter to sejre, mens belgierne har et point mere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer