1 min læsningGuardiola om Sterling: Er han ikke er glad her, må han træffe sin beslutning

Der er muligvis en lille transfer-gate under opstandelse i Manchester City. Klubbens engelske stjernespiller, Raheem Sterling, har i løbet af ugen ytret et ønske om mere spilletid. Det overrasker klubbens manager.

1 min læsning
Raheem Sterling
Raheem Sterling har været langt fra fastmand i denne sæson for Manchester City. Foto: Carl Recine/ Reuters/ Ritzau Scanpix.

Raheem Sterling har i løbet af denne uge ytret en vis utilfredshed med ikke at spille mere for Manchester City.

campo.dk bragte i går denne artikel, hvor Sterling udtaler:  

– Hvis der var en mulighed for at tage et andet sted hen for at få mere spilletid, så ville jeg være åben for det.

Overrasket Guardiola på pressemøde
Det kommer bag på klubbens manager, Pep Guardiola, at Sterling går i pressen med de udtalelser. På fredagens pressemøde forholdte den spanske manager sig til englænderens krav – og der bliver ikke udstedt nogen garantier.

– Mahrez spiller ikke, og han klager ikke. Cancelo gør heller ikke. Jeg kan ikke garantere dem, hvor meget de spiller. De skal lade støvlerne tale. Det, jeg ønsker for Raheem og for alle spillere, er, at de er glade og tilfredse med at være her. Hvis det ikke er tilfældet, så skal han træffe den bedste beslutning for ham selv og hans familie, siger Pep Guardiola på fredagens pressemøde forud for weekendens Premier League runde.  

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.
_____________________________________________

Sterling har i denne sæson spillet i alle klubbens syv Premier League-kampe, men han har kun fået fuld spilletid i to kampe i sæsonen.

– Han er vores spiller og forhåbentlig bliver han en utrolig vigtig brik for os. Jeg vidste ikke, at han ville spille mere, siger Pep Guardiola på fredagens pressemøde.

Manchester City møder lørdag eftermiddag Burnley.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer