LaLiga

Stjernehandel til Barca kan blive blokeret: Sælg ud – eller glem det!

LaLiga-præsidenten Javier Tebas understreger, at en potentiel handel med Robert Lewandowski til FC Barcelona kan ende med at gå i vasken. Medmindre der bliver solgt gevaldigt ud.

Xavi og Barcelona skal sælge ud ifølge LaLiga-præsident
Foto: REUTERS/Ahmed Yosri.

33-årige Robert Lewandowski har været rygtet kraftigt til FC Barcelona, og i takt med at den polske stjerne selv har bedyret et ønske om, at komme væk fra den tyske fodboldmagt Bayern München, virker det mere og mere sandsynligt.

Der er bare en ‘mindre’ detalje i forhold til den potentielle transfer af angriberen. Økonomien skal være markant forbedret i den catalanske storklub, før de kan signe den polske goalgetter.

Sådan lyder det i et interview med LaLiga-præsidenten, Javier Tebas, ifølge MARCA, der forklarer, at FC Barcelona IKKE ville kunne købe Lewandowski med den nuværende kapitalbalance.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– De (FC Barcelona, red.) kender udmærket godt til vores økonomiske kontrol og reglementer – samt til deres egen økonomiske situation. Reglerne er til for at det ikke kammer over rent økonomimæssigt, og derfor bliver de nødt til at sælge ud i klubben, hvis de vil have nye spillere til, lyder det fra Tebas, som fortsætter:

– Jeg ved ikke, om det er Frenkie de Jong eller Pedri, de vil skyde afsted. Men de bliver nødt til at sælge, så de kan have råd til nye transfers, fastslår præsidenten således.

Lewandowski melder ud: Min tid i Bayern er forbi

Særligt Frenkie de Jong har været rygtet væk fra Barcelona til flere engelske adresser, herunder Manchester United, der snart kommer under ledelse af Erik ten Hag, som netop rådede over de Jong i Ajax-tiden. Alt i mens den franske mesterskabsklub Paris Saint-Germain skulle være interesserede.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Skulle der komme gang i salgene hos ‘Blaugrana’ vil det dermed, ifølge LaLiga-præsidenten, være helt legitimt for klubben at forstærke sig igen.

Om den polske superstjerne tager turen til den traditionsrige klub, må sommerens transfervindue afslører.

Eftertragtet dansker vil til Premier League: Se Watfords salgspris!

Lewandowski har spillet 374 kampe for Bayern München. Her har målmageren scoret hele 344 gange, mens han har leveret 72 assists. Angriberen har ligeledes tørnet ud for Dortmund i Bundesligaen, hvor han har været en af de største angribere i mere end et årti.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P