LaLiga

PSG udfordrer United i jagten på Barca-stjerne

Manchester United får konkurrence fra PSG i jagten på en af FC Barcelonas midtbaneprofiler.

PSG Manchester United Erik ten Hag Frenkie de Jong FC Barcelona
FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League Semi Final First Leg - Tottenham Hotspur v Ajax Amsterdam - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 30, 2019 Tottenham manager Mauricio Pochettino and Ajax coach Erik ten Hag before the match REUTERS/Dylan Martinez/File Photo

FC Barcelona er fortsat i gæld.

Det kan betyde, at catalanerne bliver nødt til at skille sig af med prominente navne for at få lidt luft i det ellers pressede budget.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tidligere på foråret kom det frem, at Manchester Uniteds nye mand ved roret, Erik ten Hag, har udset sig landsmanden Frenkie de Jong, som førsteprioritet i genopbygningen af klubben.

ten Hag får dog hård konkurrence, hvis man skal tro det spanske medie, Sport. De beretter nemlig, at PSG melder sig ind i kampen om 25-årige midtbanespiller.

Med en købsklausul på knap 3 milliarder kroner virker handlen umuligt, men ifølge Sport, har Xavi og FC Barcelona tænkt sig at lade hollænderen skifte for 590 millioner kroner på grund af klubbens økonomiske situation.

Det burde derfor var en overskuelig handel for både PSG og Manchester United, der er kendt for ikke at lade store beløber sætte en stopper for deres transfermål.

Ups: Barca afslører dansk landsholdsudtagelse

Frenkie de Jong kom til FC Barcelona fra Ajax i 2019, og han har siden spillet 140 kampe for den spanske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P