Premier League

Eftertragtet dansker vil til Premier League: Se Watfords salgspris!

Watford-spilleren, Philip Zinckernagel, har udtrykt et ønske om, at spille i Premier League. Nu beretter et engelsk medie om prisen for den danske profil.

Philip Zinckernagel drømmer om Premier League
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

27-årige Philip Zinckernagel har været en nøglefigur for Nottingham Forest i den netop overståede sæson. I søndags kulminerede det hele med, at klubben sikrede sig oprykning til den bedste engelske række med en 1-0 sejr over Huddersfield på Wembley.

Umiddelbart godt nyt for Zinckernagel, der drømmer om at spille i Premier League.

Problemet er blot, at han kun var udlejet til ‘The Tricky Trees’ fra Watford. Den nordvestlige klub fra London er nemlig et Championship-hold fra næste sæson, og derfor ser det angiveligt ud til, at den danske kreatør igen skal forsøge at spille sig i Premier League på ny.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der har dog være flere forlydener om, at den danske profil gerne vil væk fra Watford, og det bekræftede den tidligere SønderjyskE-spiller da også i interviewøjemed forleden.

I Nottingham Forest vil man gerne hente Zinckernagel på en permanent aftale, også selvom det ikke bliver en gratis omgang. Klubben har udtalt, at de er klar til at investere – og her kan den danske offensivspiller meget vel blive den første signing.

Oprykker gør klar til livet i Premier League: Vi skal ikke være de fattige

Ifølge flere engelske medier, herunder Daily Mirror, vil det koste godt og vel to millioner pund for at vriste danskeren fri fra Watford (svarende til 17,5 millioner danske kroner).

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Philip Zinckernagel har haft en forrygende sæson for Nottingham Forest, hvor han har været fast inventar på Steve Coopers holdkort.

Det er blevet til 45 kampe og seks Championship-scoringer, som blandt andet var med til at sikre oprykningen til den bedste engelske række for første gang i 23 år for traditionsklubben.

FC Midtjylland og Randers FC skyder Superligaen i gang – AGF mod Brøndby i første runde

Zinckernagel kom til Watford på en fri transfer fra de forsvarende norske mestre Bodø/Glimt i 2021 og blev udstyret med en kontrakt gældende frem til 2026. Meget tyder dog på, at den københavnsk-fødte tekniker har fundet ny arbejdsgiver inden da.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P