Bundesligaen

Lewandowski melder ud: Min tid i Bayern er forbi

Robert Lewandowski melder nu klart ud, at han ikke har i sinde at fortsætte sin karriere i Bayern München, selvom han har kontrakt med klubben i et år endnu.

Lewandowski
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Robert Lewandowski er i den seneste tid blevet rygtet kraftgigt væk fra Bayern München, selvom polakken fortsat har kontrakt med klubben til sommeren 2023.

Hvorvidt der har været noget om snakken, har været en smule svært at gennemskue, men nu har hovedpersonen selv gjort det helt klart, hvad han har af intentioner denne sommer. Det melder Sport i hvert fald.

Her skriver det spanske medie nemlig, at Robert Lewandowski på et pressemøde nu har fortalt, at hans tid i Bayern München er ovre.

– Jeg kan ikke lide at være i denne situation. Det, der er sikkert i øjeblikket, er, at min tid i Bayern er forbi, fortæller polakken således ifølge Sport på et pressemøde denne mandag, hvor han fortsætter:

– Jeg ser ikke nogen chance for at fortsætte min karriere i denne klub. Lad os se, hvad vi kan gøre i de næste to uger. Jeg vil gerne fokusere på Polen. Efter Nations League vil vi have tid til at tale om situationen, men jeg ser ikke nogen mulighed for at fortsætte i Bayern længere.

Bayern tager afsked med verdensmester

Dermed kan rygterne om et skifte igen blusse op omkring Robert Lewandowski, der i særdeleshed meldes interessant for Xavi og FC Barcelona.

Tidligere har den giftige angriber dog også været kædet sammen med skifte til klubber som Real Madrid og Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P