2 min læsningMedie bekræfter: AGF-chef har holdt møde med Liverpool-legende

Onsdag blev der tilsyneladende afholdt et interessant møde i København, hvor Stig Inge Bjørnebye mødtes med Liverpool-legende og to agenter.

2 min læsning
Robbie Fowler
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der var prominent besøg på Cepheus Park i Randers onsdag aften, da Randers FC og AaB tørnede sammen.

Her blev den tidligere Liverpool-legende Robbie Fowler nemlig spottet på lægterne, hvor han efterfølgende også afgav interview til TV3 SPORT. Et interview, du kan se i videoen øverst i artiklen.

Nu kan B.T. dog afsløre, at den tidligere angriber, der i dag er jobløs fodboldtræner, tidligere på onsdagen også afholdte et møde med AGF’s norske sportschef Stig Inge Bjørnebye og de to fodboldagenter Alan Hvedehave og Simon Friis.

Et møde, som førstnævne fodboldagent over for mediet bekræfter, skulle have fundet sted på Café Viktor i det indre København.

– Det er rigtigt, at Fowler og Stig Inge Bjørnebye mødtes i København onsdag, men det var en social snak. Der blev ikke talt om trænerjobbet i AGF, lyder det således fra Alan Hvedehave til B.T. Sport.

Den nu 47-årige Robbie Fowler scorede i sin tid som aktiv 183 mål i 369 kampe for Liverpool, hvor han i en periode også spillede sammen med den norske AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Nordmanden vil dog til mediet ikke kommentere på mødet, som han udelukkende betegner som værende af privat karakter, oplyser B.T. desuden.

Medie: Så mange millioner vil AGF give for superligaprofil

Robbie Fowler har i sin managerkarriere været forbi en række eksotiske fodboldklubber, som tæller Muangthong United fra Thailand, Brisbane Roar fra Australien og senest East Bengal Club fra Indien, som han forlod i september 2021.

I AGF er David Nielsen som bekendt cheftræner, men her har han kontraktudløb med klubben i sommeren 2023.

Timeline

Notifications

Notifikationer