3F Superligaen

Medie: Så mange millioner vil AGF give for superligaprofil

AGF bliver på rygtebasis meldt interesseret i højtprofileret Viborg-spiller, som klubben angiveligt skulle være villige til at betale mange penge for.

Christian Sørensen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Oprykkerne fra Viborg FF har gang i en fornem sæson i Superligaen, hvor man i skrivende stund er favoritter til at tage syvendepladsen i nedrykningsspillet, som vil sikre klubben en playoff-finale mod et hold fra Mesterskabsspillet om en plads i Conference League.

Her har klubbens offensive venstreback, Christian Sørensen, været blandt de største profiler i domkirkebyen, hvor han uge efter uge har fundet vej til rundens hold qua stærke præstationer, hvor han blandt andet står noteret for otte oplæg – kun overgået af Silkeborg IF’s Nicolai Vallys – og et enkelt mål.

Det har på rygtebasis medført adskillige rygter om interesse andetsteds fra, hvor klubber som AGF, AaB, Randers FC og klubber fra toppen af 2. Bundesliga skulle være mere end interesserede i at tilknytte den tidligere Silkeborg- og OB-spiller.

Det meldte B.T.s ugentligt transferpodcast, Transfervinduet, forleden.

Her afslører man, at der pågår snakke med de tre nævnte superligaklubber, men hvor en forlængelse med Viborg FF også skulle være i spil.

Dog går man også skridtet videre og fortæller, at AGF angiveligt skulle være villige til lave en handel på fem millioner kroner med den 29-årige backprofil.

Til campo.dk lyder det mandag morgen fra Christian Sørensen, at han ikke ønsker at udtale sig i disse dage om sin fodboldmæssige fremtid, da der florerer mange rygter i slutningen af sæsonen.

Medie: AGF, AaB og Randers lune på Viborg-profil

Christian Sørensen skal mandag aften i aktion for Viborg FF, når de på hjemmebane tager imod Vejle Boldklub.

En kamp, du kan følge direkte på TV3 SPORT og Viaplay klokken 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P