2 min læsningAGF-profil kryber til korset: Jeg er bange for, vi rykker ned

AGF-krisen fortsatte torsdag med 1-0 nederlaget til Vejle Boldklub. Nedrykning er dermed stadig muligt for AGF.

2 min læsning
Mikael Anderson AGF Superliga Nedrykning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF fik en gylden mulighed for at kyle Vejle Boldklub ned i NordicBet Ligaen torsdag aften, men aarhusianerne greb ikke chancen.

Vejle tog nemlig alle tre point i en 1-0 sejr på hjemmebane, og de har dermed kun tre point op til AGF, der ligger på den anden side af nedrykningsstregen.

Highlights: Vejle lever i Superligaen efter vital sejr over AGF

Krisen fortsætter dermed i AGF og en af klubbens helt store profiler, Mikael Anderson, måtte gå til bekendelse og dele ud af sin angst for at rykke ned efter kampen.

– Det ville være underligt, hvis jeg stod og sagde, jeg ikke er bange for at rykke ned. Selvfølgelig er jeg bange for at rykke ned. Det tror jeg ikke, vi gør, men selvfølgelig frygter jeg det, siger Mikael Anderson til TV3 Sport.

AGF-fansene var mødt talrigt op til opgøret, der altså kunne have sikret sig overlevelse.

Spillerne blev derfor mødt af voldsomt frustrerede medrejsende fans, der tilsvinede spillerne verbalt efter kampen. Anderson havde dog fuld forståelse for frustrationerne.

– Jeg kan jo bare rose dem for et fantastisk fremmøde i dag, men jeg kan godt forstå at de er trætte af det. Det er ikke rart at stå her og blive svinet til, men det er fortjent nok, når vi taber en kamp som i dag, hvor alt er på spil. Det er retfærdigt nok, understreger midtbanespilleren.

Medie bekræfter: AGF-chef har holdt møde med Liverpool-legende

AGF har to kampe tilbage i sæsonen, hvor de minimum skal hente to point for endegyldigt, at lægge sig foran Vejle Boldklub. Her møder ‘De Hviie’ Viborg FF på udebane næste gang, inden de slutter sæsonen af på hjemmebane mod FC Nordsjælland den 21. maj.

Timeline

Notifications

Notifikationer