3F Superligaen

Medie: AGF, AaB og Randers lune på Viborg-profil

Viborg FF-profilen, der har fået sit superligagennembrug i denne sæson, er et varmt navn i både AGF, AaB og Randers til det kommende transfervindue.

Christian Sørensen Viborg FF Superliga
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Viborg FF har leveret en flot sæson som oprykker i Superligaen.

En af de spillere der har leveret allerbedst for oprykkerne, har været venstrebacken Christian Sørensen, der har taget den danske Superliga med storm.

Viborg-spilleren står i denne sæson notere t for 11 assist og et enkelt mål i 28 kampe i Superligaen, mens har igennem hele sæsonen har været en evig trussel på venstresiden.

Efter superligagennembrud som 29-årig: Fodbold har altid betydet meget, men nu er der noget, som er endnu vigtigere

Det skulle ifølge B.T.’s podcast, Transfervinduet, have fået flere superligaklubber til at holde øje med Sørensen op til det kommende transfervindue til sommer.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Her er der angiveligt tale om AGF, AaB og Randers FC, der alle ifølge mediet har et godt øje til Viborg-backen.

B.T.’s podcast melder videre, at der allerede skulle være snakke mellem Sørensens lejr og de tre klubber. Det er dog ikke ensbetydende med, at et skifte er under opsejling.

Viborg-profil: Rart med interesse udefra

Christian Sørensen har ifølge mediet nemlig også interesse fra udlandet, hvor især Tyskland virker mest sandsynligt, mens det heller ikke er udelukket, at det kan blive til en forlængelse med Viborg.

Venstrebacken skiftede i 2019 til Viborg FF fra FC Fredericia, hvor det sidenhen er blevet til 92 kampe for Christian Sørensen i den grønne trøje ifølge Transfermarkt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P