LaLiga

Bale rygtes fra spansk kongeklub til nedrykningstruet klub fra sin barndomsby!

Hvis man skal tro flere engelske kilder, kan Gareth Bale øjensynligt ende med at skifte til Cardiff City til sommer.

Gareth Bale
Foto: skysports.com.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden ved at være nogle sæsoner siden, at Gareth Bale har vist sin fodboldkunnen frem på klubplan. Særligt de seneste år i Real Madrid har været tumultariske for den walisiske landsholdsstjerne, der undervejs havde et lejemål tilbage til Tottenham sidste sæson.

Men til sommer er ‘eventyret’ i den spanske hovedstadsklub et overstået kapitel. Bales kontrakt med ‘Los Blancos’ udløber nemlig, og rygterne om landsholdskaptajnens fremtid florerer lige så vildt som en rapsmark i fuldt flor.

PSG-profil: Jeg vil gerne spille for Real Madrid

Nu skulle en transfer hjem til det walisiske angiveligt være en åben mulighed. Det erfarer flere britiske medier, herunder Wales Online.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Står det til Wales-klubben, Cardiff City, der for nuværende kæmper om at blive oppe i den næstbedste engelske række, The Championship, vil en Bale-transfer være et regulært drømmescenarie. Det lægger manageren i den forhenværende Premier League-klub, Steve Morrison, da heller ikke skjul på.

– Hvem ville ikke være det? (interesserede i at hente Bale, red.). Det ville være fremragende og et kæmpe boost for alle, forklarer Cardiff-bossen således til mediet.

Medie: Rutineret United-spiller på vej til Serie A

Hvis det skulle komme på tale med en Bale-handel, er waliseren med det flotte fodbold-CV da også nødt til at vide, at han skal indgå i en klub, der skal genopbygges og revitaliseres.

– Men hvis det kommer til at ske, så ville han være nødt til at komme her og være en del af forandringen. Han ville være nødt til at komme her og passe ind og købe ind på projektet, slutter han nøgternt.

Det helt store Champions League 2022 overblik: Hvem er favorit til at vinde finalen?

Bale er selv fra Cardiff og spillede i sine unge spæde fodboldår for Cardiff Civil Service, inden Southampton hentede ham til klubben, da waliseren blot var otte år.

I skrivende stund har Bale spillet i Real Madrid, der allerede har sikret sig det spanske mesterskab i denne sæson, mens de d. 28. maj skal forsøge at vinde pokalen med de store øre, når Liverpool venter i Champions League-finalen på Stade de France.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P