Europæisk Fodbold

PSG-profil: Jeg vil gerne spille for Real Madrid

En af profilerne i Paris Saint-Germain fortæller i et interview, at han har en drøm om at spille i Real Madrid en dag.

Leandro Paredes Kylian Mbappé PSG Paris Saint-Germain Ligue 1
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix.

Mange fodboldspillere har en drøm om at spille for Real Madrid en dag.

Den spanske klub er en af de største klubber i verden både kommercielt, men også historisk, når man kigger på klubbens manger titler igennem tiden.

Tidligere Real-præsident: UEFA bør give os speciel titel

Alligevel er det dog noget uventet, at Leandro Paredes, der til dagligt spiller i Paris Saint-Germain, har udtalt i et interview, at han drømmer om at spille i den spanske hovedstadsklub.

– Jeg vil gerne spille for Real Madrid en dag, det er en topklub, men jeg har også respekt for PSG, og jeg er mere end glad for at være her i Paris.

– Hvert år siger medierne, at jeg skal væk, men jeg er glad her, og jeg ved, at både klubben og Pochettino gerne vil have mig her, siger Leandro Paredes ifølge Fabrizio Romano til TyC Sports.

PSG har i mange år set sig selv som en af de største klubber i verden, men europæisk har det haltet for den franske klub.

Derudover har det i mange år ikke været nogen hemmelighed, at franskmændende ikke gerne sælger deres spillere til andre storklubber, hvilket Kylian Mbappé oplevede på egen krop sidste sommer.

Medie: Mbappé forlænger med PSG – Stjernens mor afviser

Leandro Paredes har dog kontraktudløb med PSG i sommeren 2023, hvilket ville være en mulighed for at skifte til Real Madrid uden at Ligue 1-klubben kan stå i vejen for det.

Paris Saint-Germain hentede i 2019 Leandro Paredes i russiske Zenit Skt. Petersborg for 40 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P