Premier League

Medie: Rutineret United-spiller på vej til Serie A

Manchester United og den kommende træner Erik ten Hag skal have renset ud i truppen til sommer. Nu nærmer endnu en spiller sig en ny arbejdsgiver.

Juan Mata Donny van de Beek Nemanja Matic Manchester United
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er offentligt kendt, at Manchester United vinker farvel til flere spiller til sommer. Nu peger pilen angiveligt på Serie A for én af de mange profiler, der forlader ‘De Røde Djævle’ om blot et par måneder.

Det skriver flere engelske tabloidaviser søndag, herunder The Daily Star.

1,7 millioner United-stemmer: Disse spillere skal ud

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det drejer sig om den 33-årige serber, Nemanja Matic, der altså kan effektuere et skifte kvit og frit til Serie A, hvor Juventus skulle være klar med en habil kontrakt til midtbaneslideren.

The Daily Mail beretter, at der er tale om 10 millioner euro i ‘sign on fee’ eller på dansk tiltrædelsesbonus, svarende til godt og vel 74 millioner danske kroner.

Ambitiøs Randers-profil drømmer om Serie A

Serberen kan dermed se frem til en gedigen månedsløn i de næstkommende 12 måneder fra sommer af, hvor han kan hive en løn på små 700.000 danske kroner hjem om ugen.

Matic kom til Manchester United fra rivalerne fra Chelsea tilbage i 2017 i en kæmpehandel, men nu forlader han altså de facto Old Trafford ganske gratis.

Tidligere i dag kunne vi skrive om en anden rutineret United-spiller, der også er på vej væk. Rygterne går sågar på et skifte til den danske Superliga. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P