Horsens slog Lyngby i topbrag – Helsingør tilbage på ret kurs

AC Horsens fortsatte deres flotte stime i oprykningsspillet, mens FC Helsingør fik brudt deres forfærdelige stime.

AC Horsens kigger ikke længere efter nye ejere
Superligakampen mellem OB og AC Horsens, i Odense mandag den 24. maj 2021.

I Jylland sikrede AC Horsens sig en vigtig 2-1 sejr, da de hjemme på CASA Arena besejrede Lyngby BK i den tætte topkamp i 1. Divisionen, mens FC Helsingør på Sjælland fik sin første sejr i oprykningsspillet efter en 1-0 sejr over FC Fredericia.

AC Horsens – Lyngby BK

Inden fredagens topbrag havde AC Horsens vundet fire ud af fem kampe i oprykningsspillet, mens det for Lyngby BK var blevet til tre ud af fem.

Det skulle dog i sidste ende blive Horsens, der sikrede sig sin fjerde sejr på stribe, da de slog Lyngby med 2-1.

Horsens-boss roser gambiansk stjernefrø: Han er allerede meget komplet!

Kort før pause bragte hjemmeholdet sig i front, da Anders K. Jacobsen i det 41. minut scorede for AC Horsens. Lyngbys Andreas Bjelland fik dog i anden halvleg bragt balance i regnskabet, da han i det 78. minut udlignede til 1-1.

Det resultat holdte dog ikke længe, da Malte Kiilerich blot to minutter senere endnu engang bragte Horsens i front med sin scoring til 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Se highlights fra kampen her:

FC Helsingør – FC Fredericia

Det var et presset FC Helsingør-mandskab, der inden fredagens kamp befandt sig i krisetilstand efter at have tabt fem ud af fem kampe i oprykningsspillet.

Den negative statistik fik sjællænderne dog endelig brudt, da de hjemme på Helsingør Stadion sikrede sig en vital 2-1 sejr over Fredericia.

Esbjerg straffes med bøde efter uroligheder

Den tidligere Brøndby IF-spiller Daniel Norouzi scorede i det 44. minut til 1-0, men kort inde i anden halvleg udlignede Oliver Olsen til 1-1 i det 52. minut.

66 minutter henne i kampen kom det vigtige mål for FC Helsingør, da Elijah Just sikrede det kriseramte hold en livsgivende 2-1 sejr.