Dansk Fodbold

Esbjerg straffes med bøde efter uroligheder

Esbjerg fB kæmper for tiden en hård kamp om overlevelse i 1. division. Traditionsklubben fra Vestjylland er nu også nødt til at punge op efter uroligheder på lægterne mod Lyngby i marts.

Esbjerg fB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Esbjerg fB ligger lige nu under nedrykningsstregen i 1. division. Men det er ikke kun på banen, at der ikke er vind i sejlene for tiden i det vestjyske.

Den 18. marts mødte Esbjerg fB Lyngby Boldklub på Blue Water Arena i Esbjerg. Esbjerg fB tabte kampen 0-3, men alligevel var det tilskueruroligheder, der trak overskrifter efterfølgende.

Nu straffer Fodboldens Disciplinærinstans så Esbjerg fB med en bøde på 27.500 kroner. Af kendelsen fremgår det, at der blev observeret 15-20 romerlys samt affyring af to kanonslag allerede inden kamp blev igangsat.

Undervejs i kampen blev der i alt lavet otte indberetninger om overtrædelser fra hjemmeholdets tilskuere. Både pyroteknik, raketter og kanonslag blev affyret mod banen, og kampens dommer var derfor nødsaget til løbende at underrette sikkerhedschefen hos Esbjerg fB.

Esbjerg fB har oplyst, at klubben er enig i dommerens indberetning om brug af pyoteknisk under kampen. Desuden vil klubben – ud fra overvågningsbilleder på stadion – udpege de personer, der stod bag urolighederne.

Du kan se den bizarre episode øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P