Dansk Fodbold

Horsens-boss roser gambiansk stjernefrø: Han er allerede meget komplet!

Ifølge AC Horsens' træner, Jens Berthel Askou, er James Gomez en helt exceptionel spiller, der kan gå en lys fremtid i møde, hvis han fortsætter takterne.

Jens Berthel Askou var glad for AC Horsens sene sejr over Hvidovre IF
Foto: Alexander Walther Petersen

AC Horsens-cheftræner, Jens Berthel Askou, er meget imponeret over sin unge forsvarsspiller, den 20-årige gambianske landsholdsspiller, James Gomez.

En spiller, klubben har været med til at forme og udvikle, efter han er kommet til fra den gambianske storklub Real de Banjul.

– Da han kom for to år siden, var det ikke mange der kunne se, hvad det kunne blive til. De kunne godt se, det var en mand med en stort fysisk potentiale, men han var også tynd som et sugerør, da han kom. Det har vi så fået bygget på ham sidenhen, konstaterer Horsens-cheftræneren til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Eftertragtet landsholdsspiller: Hvis FCM vil have dig, må du gøre noget rigtigt

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Ifølge Askou er Horsens-stopperen dog ingenlunde den næste Bubacarr Sanneh, da han besidder nogle helt andre kvaliteter, som kan gøre ham endnu bedre.

– Nej, det er det i hvert fald ikke (om han er den næste Bubacarr Sanneh, red). Det eneste de næsten har tilfælles er, at de er fra Gambia og spiller i midterforvaret, siger han og uddyber landsholdsspillerens kompetencer:

– Han er meget mere komplet som fodboldspiller. Han er lynhurtig, spilintelligent, teknisk dygtig, god til at kommunikere og orientere sig defensivt. Han er rolig og har en god boldomgang, er omgængelig og udadvendt, mens han er enormt atletisk – både i forhold til springstyrke og duelfærdigheder, understreger Jens Berthel Askou.

James Gomez har faktisk spillet på midtbanen i sine ungdomsår i Gambia, hvilket øjensynligt har været med til at give ham de ekstra tekniske kompetencer på bolden, som han i dag lukrerer på fra sin forsvarsposition.

En træningsnarkoman – uden lige!

Men det er altså ikke kun, når stadionet lyser op til kampdag, at Gomez præsterer og leverer. Tværtimod, så er han også en spiller, der tager træningen meget seriøst.

– Han er en træningsnarkoman, som møder op i shorts og t-shirt, når de danske spillere dukker op med handsker, halsedisse og tre lag tøj, siger Askou lunefuldt.

LÆS OGSÅ: 👇👇
SønderjyskE-profil forsvarer målmand: Har du noget at sige, så sig det til mig!

– Han skal bevare sin ydmyghed og blive ved med at lytte til de mennesker, han skal lytte til. Han har et stort bagland og en masse agenter, der sikkert vil trække i ham. Særligt efter African Cup of Nations, hvor han i den grad beviste sig på den store scene, slutter den karismatiske Horsens-træner til campo.dk.





Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P