Premier League

Ekspert om Eriksens næste skifte: Det bliver til denne klub!

Jesper Grønkjær fortæller, hvor han tror Christian Eriksen skifter hen til sommer, når hans kontrakt med Brentford udløber.

Christian Eriksen skal ifølge Jesper Grønkjær foretage et skifte til Tottenham
Foto: REUTERS/Ian Walton

Christian Eriksen er tilbage på fodboldbanen, hvor han virker til at være i en bedre forfatning end nogensinde før.

I Brentford har han da også allerede vist sin indflydelse, da klubben endnu ikke har tabt i de seks kampe, hvor danskeren har været med fra start.

Med Eriksens præstationer in mente, er Viasat-fodboldeksperten, Jesper Grønkjær, da heller ikke sen til at melde ud, at den danske kreatør skal spille for en større klub. Her peger den tidligere Chelsea-spiller på en anden London-klub, som Eriksen allerede har et godt kendskab til.

Neymar sender stikpille til fansene efter tilråb

Nemlig Tottenham Hotspur.

Artiklen med Grønkjærs forklaringer kommer efter reklamen.

– Jeg tror, at det bliver Tottenham. Et er, at de her ting er blevet sagt (Tottenham-træner Antonio Conte har ved flere lejligheder storrost Eriksen, red.), men også fordi, at det er en London-klub. Familien har også skulle flytte meget rundt. Jeg tror, at familien spiller en stor part i den beslutning, der skal tages, lyder det fra Grønkjær i Viasat-studiet.

Christian Eriksen efter situation i Tottenham-kamp: Det var helt specielt!

Det er sådan set ikke fordi, at Eriksen ikke er et godt match med danskerklubben Brentford. Det er ifølge Grønkjær et spørgsmål om, at komme til en klub på et højere niveau, der også begår sig i Europa.

– Jeg tror, at det bliver Tottenham, også fordi, at vi kan tillade os at have ambitioner om, at det ikke kun handler om at skulle spille fodbold. Med respekt for Brentford. Nej, han skal på en højere hylde, og der tror jeg, at det bliver Tottenham. Det gør jeg, helt ærligt, slutter han således.

I går spillede Christian Eriksen så for første gang mod Tottenham, siden han skiftede væk fra klubben til fordel for italienske Inter og senere holdte pause fra fodbolden. Her fik han en velfortjent varm velkomst fra både tidligere holdkammerater og ikke mindst fansene, som du kan se i den nedenstående artikel.

Video: Christian Eriksen hyldet af Tottenhams medrejsende fans

Brentford næste modstander i Premier League er Manchester United d. 2. maj på Old Trafford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P