1 min læsningHighlights: Underholdende nullert i Brentford da Eriksen og co. drillede Tottenham

Brentford og Tottenham leverede i den sene Premier League-kamp noget så sjældent som et underholdende opgør uden der blev scoret mål.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Brentford v Tottenham Hotspur - Brentford Community Stadium, London, Britain - April 23, 2022 Tottenham Hotspur's Hugo Lloris in action REUTERS/Tony Obrien EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Christian Eriksen bød lørdag aften velkommen til sin tidligere arbejdsgiver, da Tottenham besøgte Brentford Community Stadium.

Normalt taler man om gæstfrihed, men i denne ombæring var det gæsterne der viste fortrinlig opførsel, da de medrejsende fans hyldede Christian Eriksen i starten af opgøret.

Det blev startskuddet til et underholdende opgør, der, modsat de fleste andre underholdende opgør, ikke bød på nogen scoringer.

Brentford var tættest på at komme på tavlen, da Ivan Toney bragede bolden på overliggeren.

Mod kampens afslutning var gæsterne tæt på, da Lucas Moura kom foran Mads Bech Sørensen og havde frit løb mod Brentford-målet. Danskeren lavede et professionelt frispark og holdt på den måde Tottenham fra at score.

Brentford var heller ikke færdige med at være farlige. I dommerens tillægstid slog Christian Eriksen et fantastisk indlæg mod feltet, hvor Ivan Toney igen kom højest. Angriberen fik uheldigt dirigeret bolden på ydersiden af stolpen, hvorefter en holdkammerat sparkede riposten i sidenettet.

Eriksen: Kommer ikke til at juble mod Tottenham

Bolden gik direkte fra Brentfords enorme chance til den anden ende, hvor Harry Kane var meget tæt på med et saksespark, der dog gik udenom stolpen. Kampen ender 0-0 og Tottenham taber et vigtigt skridt i kampen om top fire, mens Brentford nærmest er sikre på overlevelse i Premier League.


Christian Eriksen hyldet af Tottenhams medrejsende fans (‘5):

Brentford rammer overliggeren (’17):

Christian Eriksen tæt på at score (’66):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer