Lørdag aften tørner Christian Eriksen sammen med sin gamle klub Tottenham Hotspur. Tidligt i kampen fik Eriksen en flot hyldest fra gæsternes fans.

Christian Eriksen blev hyldet på Brentford Community Stadium.
Brentford's Danish midfielder Christian Eriksen (2R) vies with Tottenham Hotspur's Brazilian defender Emerson Royal (C) during the English Premier League football match between Brentford and Tottenham Hotspur at Brentford Community Stadium in London on April 23, 2022. (Photo by Daniel LEAL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Christian Eriksen og Brentford tager lørdag aften imod danskerens tidligere klub.

Tottenhams visit på Brentford Community Stadium var ikke mange minutter gammel, da danskeren modtog en stor hyldest fra Tottenhams medrejsende fans.

Eriksen, der spillede i Tottenham i syv år og nåede mere end 300 kampe, skulle tage et hjørnespark i det hjørne, hvor Tottenhams fans holder til.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Mens Eriksen gik ud mod hjørneflaget, steg lydniveauet langsomt, og de mange fans klappede taktfast af ham.

Det første hjørnespark endte med endnu et hjørnespark i samme hjørne. Igen leverede gæsternes fans en utrolig lydkulisse, før Ivan Toney affyrede et kraftfuldt spark på Eriksens hjørnespark. Den blev dog blokeret, og det står fortsat 0-0 på Brentford Community Stadium kort før pausen.

Lindstrøm om stigende interesse: Vi må se, hvad der sker

Der er til aftenens kamp hele fem danskere i startopstillingen.

Christian Eriksen, Mads Roerslev Rasmussen, Mads Bech Sørensen og Mathias Jensen er med for hjemmeholdet, mens Pierre-Emile Højbjerg starter inde for ‘Spurs’.