Premier League

Journalist: Ingen option for Eriksen eller Brentford

Christian Eriksens fodboldmæssige fremtid skal snart afgøres, men det bliver givetvis først, når sæsonen er færdigspillet.

Christian Eriksen
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen har været en stor spillemæssig berigelse for Brentford, efter han tilbage i februar gjorde sit comeback på grønsværen.

Det har blandt andet fået Brentford og manager Thomas Frank til at tilkendegive, at man er interesserede i at forlænge opholdet med den danske fodboldstjerne.

Nu melder transferjournalisten Fabrizio Romano dog, at hverken klubben eller Christian Eriksen selv, har en indbygget option til at forlænge kontrakten yderligere.

Dermed skal parterne altså til forhandlingsbordet, hvis man vil sikre hinandens samarbejde i længere tid.

Transferjournalisten melder desuden, at Christian Eriksens bagland og Brentford vil mødes i slutningen af sæsonen, ligesom Tottenham skulle være interesserede i danskeren.

Dermed er der lagt op til en spændende sommer for Danmarks ubestridte fodboldstjerne, der altså skulle have forskellige muligheder i forhold til sin fodboldmæssige fremtid.

Medie: Konkurrent vil gafle Thomas Franks stjerne

Christian Eriksen har i skrivende stund spillet seks kampe for Brentford, hvor det er blevet til et enkelt mål og to oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P