Premier League

Tottenham-træner: Jeg ser frem til gensyn med Eriksen

Christian Eriksens tidligere træner ser frem til gensynet med danskeren.

Antonio Conte ser frem til sit gensyn med Christian Eriksen når brentford og Tottenham møder hinanden i Premier League.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Christian Eriksen og resten af Brentford tager imod Tottenham i weekenden, er det ikke blot en kamp mod den danske kreatørs tidligere klub – det er også en kamp mod hans tidligere manager.

Antonio Conte, der nu er manager i Tottenham, var således ved roret i Inter, dengang Christian Eriksen spillede i den italienske storklub.

I et interview med Tottenhams egen hjemmeside, fortæller Antonio Conte, at han ser frem til gensynet med Christian Eriksen.

– Helt sikkert, det bliver meget vigtigt at se ham og se at han spiller igen. Jeg ser frem til at møde ham (lørdag, red.), og han fortjener det bedste, for vi snakker ikke kun om en stor spiller, men også en stor person, lyder det fra Conte.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Hvis man er en af de mange Tottenham-fans, eller måske bare danske fodboldfans, der gerne ser Christian Eriksen skifte til Tottenham til sommer, kan man med lidt god vilje, og med en god portion “fri fortolkning”, tyde Antonio Contes efterfølgende udtalelse som værende et forsøg på at lokke danskeren til Tottenham.

– Christian og hans familie fortjener det bedste – både nu og i fremtiden.

Om det betyder, at Antonio Conte gerne ser Eriksen i Tottenham fra næste sæson, må være op til den enkelte at vurdere. Om ikke andet, så hersker der næppe nogen tvivl om, at den italienske manager har et godt forhold til Christian Eriksen.

Journalist: Ingen option for Eriksen eller Brentford

Eriksen nåede at spille 60 kampe under Antonio Conte i Inter.

Kampen mellem Brentford og Tottenham bliver spillet lørdag klokken 18.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P