3F Superligaen

Campo.dk Ligaen: Råd til 6. runde af Super Manager Forår 2022

Få campo.dk's managerekspert Per V. Hansens bedste råd til sjette runde af Super Manager Forår 2022 på holdet.dk, som begynder fredag aften.

Få gode råd til Super Manager Forår 2022 på holdet.dk

Superligaen er tilbage!

Efter en landskampspause er det igen blevet til tid til at sætte holdet til Super Manager Forår 2022, der fredag klokken 19 påbegynder runde 6 med opgøret mellem Viborg FF og SønderjyskE.

Det er hermed også nu, at Superligaen går ind i det såkaldte Mesterskabsspil og Kvalifikationsspil (eller Nedrykningsspil).

Her har efterårets vinder af managerspillet, Per V. Hansen, derfor igen været ved skrivebordet for at analysere og give netop dig de bedste råd forud for rundestart.

Her lyder det, at hvis din placering skal forbedres, er det nu at du skal satse. Kampene fra nu af bliver meget jævnbyrdige og derfor kan det betale sig at købe spillere, som kan gøre en forskel.

Det ved alle naturligvis, så du skal finde spillere som ikke er så populære hos de andre managers. Alle spillertips i denne uge har derfor en popularitetsprocent på under 5.

Tips fra en vinder: Strategi til at vinde Super Manager Forår 2022

Her er Per V. Hansens hold til 6. runde

Her er de 11 spillere, som Per har valgt til sit hold til 5. runde. Forklaringer og råd til andre spillere i Super Manager Forår 2022 finder du under formationen.

Målmand:
David Ousted, FC Midtjylland (0,4%)  – Med Olafssons skade er David Ousted førstevalg i buret hos midtjyderne i resten af foråret.

Alternativ:
Alexander Brunst-Zöllner, Vejle Boldklub (0,6%) – Spillets billigste førstemålmand. Holdt clean sheet i seneste kamp.

Forsvar:
Sigurd Rosted, Brøndby IF (4,5%) – Tre clean sheets og uden Henrik Heggheim (som er ude med karantæne) er han førstevalg på standardsituationer.

Nicolas Bürgy, Viborg FF (0,8%) – Målscorer i den seneste kamp mod AGF og favorit i denne uge mod SønderjyskE på hjemmebane.

Jeppe Tverskov, OB (2,7%) – Altid farlig på standardsituationer. Især mod hold som FC Nordsjælland.

Alternativ:
Stefan Gartenmann (SønderjyskE, 0,7%), Duplexe Tchamba (SønderjyskE, 0,3%) og Raúl Albentosa (Vejle Boldklub, 1,8%) er alle billige forsvarsspillere som også er målfarlige.

Midtbane:
Anders Dreyer, FC Midtjylland (1,3%) – Tre mål og fem oplæg i seks kampe, inden han blev solgt til russisk fodbold. Offensivstjernen kan hente en masse point hjem i resten af foråret.

Kasper Kusk, AaB (1,7%) – Har nu fået tillid fra en offensiv træner, hvilket kan resultere i både mål og assists fra den offensive nordjyde.

Jens Jakob Thomasen, OB (0,7%) – OB’s anfører har tidligere vist sig som en målfarlig herre.

Jack Wilshere, AGF (2,5%) – Den engelske stjerne ser ud til at være spillet ind og viser god form. Assisterede senest mod Vejle Boldklub.

Alternativ:
Mouhamadou Drammeh, Vejle Boldklub (0,5%) – Billig og målfarlig midtbanespiller, der muligvis kan forløse sit potentiale for klubben i foråret.

Angreb:
Milan Makaric, AaB (1,0%) – To mål i de seneste to kampe mod OB og Brøndby IF. Han er brandvarm og en angriber i form.

Tobias Bech Kristensen, Viborg FF (1,1%) – Skudfarlig angriber, der elsker at klaske på kassen. Jeg er sikker på, at målene kommer nu.

Max Fenger, OB (3,3%) – Nok en angriber i form. Har scoret to mål i de seneste tre kampe.

Alternativ:
Arbnor Mucolli, Vejle Boldklub (0,5%) – Billig, målfarlig og målscorer i seneste kamp mod OB, hvor klubben vandt 2-0.

Chefredaktør: Disse spillere er ikke i Superligaen efter sommerferien

Ugens Advarsel:
F.C. København og AGF er små favoritter, men AaB og Vejle Boldklub så stærke ud efter trænerskiftet.

Ugens Must Have:
FC Midtjylland satser alt på hjemvendte Anders Dreyer. Han var desuden managerspillets topscorer, da han blev solgt til Rubin Kazan.

Ugens Tilbud:
Vejle Boldklub mod svage AGF. Flere billige spillere med potentiale for både scoringer og assists.

Karantæner:
Vær opmærksom på, at AGF har hele fire mand ude med karantæne mod Vejle Boldklub. Der er her tale om Sebastian Hausner (to kampe), Nicolai Poulsen, Mikael Anderson (to kampe) og Albert Grønbæk.

Derudover er det værd at bemærke, at Henrik Heggheim sidder ude for Brøndby IF i de kommende tre kampe.

Frans Dhia Putros (Viborg FF), Emil Holm (SønderjyskE) og Jens Stage (F.C. København) må ligeledes sidde over i sjette runde af Super Manager Forår 2022.

Superligaekspert: Disse spillere forlader nok FCK til sommer

Inde på vores fodbold-app kan du slå push-notifikationer til for holdet.dk-takes. Så vil du modtage alle vores artikler vedrørende holdet.dk, Last Minute-opdateringer til netop dit hold samt vores observationer fra superligaklubberne, som vi besøger hver uge.

Få pushbeskeder på alt indhold om holdet.dk

Og så husk – spiller du med i Campo.dk Ligaen og har et Guld+ hold, så deltager du i spillet om en fodboldrejse til en værdi af 3.000 kroner og en valgfri fodboldtrøje. Tilmelding hertil er desværre lukket for denne omgang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P