3 min læsningTips fra en vinder: Strategi til at vinde Super Manager Forår 2022

Per V. Hansen vandt Super Manager Efterår 2022. Nu giver han sine tips til, hvordan du kan vinde forårsudgaven af det populære managerspil.

3 min læsning
Per V. Hansen er fast ekspert på 'Super Manager' på campo.dk
Per V. Hansen er fast ekspert på 'Super Manager' på campo.dk.

Holdet.dk-spilleren, Per V. Hansen, vandt i efteråret Super Manager Efterår 2021. Derfor har vi på campo.dk allieret os med den dygtige spiller, der hver uge vil give sine spiltips til den kommende runde i Super Manager Forår 2022.

Derudover vil vi – sammen med Per – levere Last Minute-spiltips omkring en time inden rundestart baseret på de startopstillinger, som de to første hold i runden stiller med.

Tips til rundestart fra en vinder

Stol på dit udgangspunkt

Det kan være en dødssynd at skifte ud, når du spiller Superliga-managerspil. Det har Per V. Hansen lært på den hårde måde. Tidligere har han nemlig efter egne ord været håbløst bagud i forhold til sine konkurrenter, men sidste år lærte han, at man skal stole på sin faste stamme.

Hvis man har valgt et hold og udvalgt sine spillere, så hold fast i din beslutning. Hvis de får spilletid, så hold fast. Ligegyldigt hvem de møder. Der er historisk ikke mange hattricks i Superligaen, så man skal være utrolig heldig for at bytte nogen ud, som laver en ordentlig skilling.

Så rådet er – hold fast i dem, du har valgt! Medmindre de har pådraget sig en skade eller er blevet sat af holdet.

Vælg en strategi og hold fast

I managerspillet kan man vælge at gå med en offensiv eller defensiv strategi. Altså, spendere dyrt på defensive eller offensive spillere. I managerspillet for Superliga-udgaven kan defensiven nemlig godt lave mange point modsat nogle af de andre managerspil, som holdet.dk udbyder.

Her nævner Per V. Hansen særligt spillere som Kevin Diks fra F.C. København og Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland som defensivspillere, der kunne være værd at smide mange millioner efter.

Vælg midtbanespillere fra forreste linje

Midtbanespillere er en svær størrelse i manager-spillet, vurderer Per V. Hansen. Her bærer den danske liga nemlig præg af en generel defensiv tilgang, hvorfor dine midtbanespillere skal vælges med omhu. Gå gerne efter fløje og offensivspillere, der kan levere mål og assists. Gerne dem som spiller i forreste linje – altså længst fremme på banen i sin udgangsposition.

Inde på vores fodbold-app kan du slå push-notifikationer til for Holdet.dk-takes. Så vil du modtage alle vores artikler vedrørende Holdet.dk, Last Minute-opdateringer til netop dit hold samt vores observationer fra superligaklubberne, som vi besøger hver uge.

Få pushbeskeder på alt indhold om holdet.dk

Husk der er deadline for tilmeldinger på holdet.dk for Super Manager Forår 2022 fredag aften klokken 18:59 – altså umiddelbart inden kampstart mellem SønderjyskE og AGF, som sparker forårssæsonen i gang i Haderslev.

Og så husk – spiller du med i Campo.dk Ligaen og har et Guld + hold, så deltager du i spillet om en fodboldrejse til en værdi af 3.000 kroner og en valgfri fodboldtrøje.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer