3F Superligaen

Campo.dk Ligaen: Få de bedste råd til ‘Super Manager Forår 2022’ og vind en fodboldrejse

På campo.dk giver vi dig hver uge de bedste råd til 'Super Manager' på holdet.dk, der starter i forbindelse med forårssæsonen i Superligaen. Deltager du i Campo.dk Ligaen på holdet.dk kan du vinde et rejsegavekort til en fodboldrejse på 3.000 kroner.

Få gode råd til Super Manager Forår 2022 på holdet.dk

Nu starter den nye sæson af ‘Super Manager’ på holdet.dk, og her hos os på campo.dk, kan du hver uge få de bedste råd og spiltips.

Vi publicerer hver torsdag anbefalinger, solide stats og værdifuld indsigt, som du kan bruge, når du skal sætte holdet i ‘Super Manager Forår 2022’.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Tips fra en vinder: Strategi til at vinde Super Manager Forår 2022

I denne artikel får du et bud på den ideelle opstilling før sæsonstart.

Og i Campo.dk Ligaen kan du vinde en fodboldrejse til en værdi af 3.000 kroner

Hvis du har oprettet et Guld + abonnement på holdet.dk og tilmeldt dit hold til Super Manager Forår 2022 inden for deadline, som er fredag den 18. februar, kan du i Campo.dk Ligaen vinde et gavekort til en værdi af 3.000 ,- kroner med Travel Sense!

1. præmien er en fodboldrejse til en værdi af 3.000 kroner hos Travel Sense
2. præmien er en valgfri fodboldtrøje til en værdi af 749 kroner

Klik dig ind på holdet.dk og stil dit hold i dag, og meld dig til Campo.dk Ligaen ved at trykke på ‘Miniligaer’. Alle kan deltage i ligaen med et hold, men kun Guld+ hold kan vinde præmierne.

Klik på banneret og vær med.

Gode råd til Super Manager Forår 2022

Per V Hansen er fast ekspert på 'Super Manager' på campo.dkVi har allieret os med sidste sæsons vinder, Per V. Hansen, der har helt styr på taktik og strategi bag udvælgelsen af sine spillere over en hel sæson, og han samler hver uge de bedste råd til Super Manager på campo.dk.

Per V. Hansen har sammen med sin søster Anja vundet Super Manager i sidste sæson, og så har de tidligere vundet LaLiga og Champions League på holdet.dk.

Her får du Per V. Hansens anbefalinger, og du kan se hans og Anjas hold.

HAR DU DOWNLOADET CAMPO.DK APP’EN?
Ellers få downloadet campo.dk’s app nu og få alle de relevante fodboldnyheder og tips på holdet.dk direkte på mobilen👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvis du downloader campo.dk app’en og slår “Holdet.dk” til i menu med notifikationer i app’en i øverste højre hjørne, så får du alle gode råd og spiltips direkte på mobilen.

Per V. Hansen leverer også “Last Minute” analyse i timen op til den første kamp i runde, hvor vi kender starformationen på den første kamp.

Sådan får du “Last Minute” gode råd til Super Manager Forår 2022 på din mobil:

Få pushbeskeder på alt indhold om holdet.dk
Få pushbeskeder om alt indhold på holdet.dk

De bedste råd og strategi til Super Manager Forår 2022:

 • Vælg dine spillere med omhu og behold dem så vidt muligt igennem hele spillet.
 • Skift kun dine spillere, hvis du er sikker på at de ikke kommer til at spille.
 • Check altid skader, karantæner, kommende 3-4 kampe og formkurve, inden du køber spillere.
 • Gå gerne lidt imod popularitetsprocenten. Hvis du vælger de samme spillere som alle andre, så er det svært at vinde

Her er Per V. Hansens hold til Super Manager Forår 2022

Her er de 11 spillere Per har valgt til sit hold. Forklaringer og råd til andre spillere i Super Manager Forår 2022 finder du under formationen.

Få gode råd til 'Super Manager Forår 2022' af Per V. Hansen på campo.dk
Per V Hansens forslag til dit hold på Super Manager på holdet.dk.

Har du brug for flere alternativer? Her er de bedste råd til spillere samt alternativer til Super Manager Forår 2022:

Målmænd:

Målmandsposten kan nemt blive for dyr for dig. Find en målmand der spiller på et hold, hvor clean sheets er i spil. Men det er mange gange en svær position, og det kan kræve mange tanker.

N. Larsen, SIF

Nicolai Larsen fra Silkeborg IF er en rigtig god og billig målmand med chance for mange Clean Sheet. Silkeborg og FCK har lukket færrest mål ind, og Sønderjyske har forbedret defensiven helt generelt.

Alternativer

 • Lawrence Thomas, SønderjyskE
 • Kamil Grabara, F.C. København

Forsvarsspillere:

Du har brug for forsvarsspillere, der kan holde clean sheets, og så kig på, hvilke spillere der kommer med frem og potentielt set scorer mål.

Simon Graves Jensen, Randers FC

Randers Lukker ikke mange mål ind, og her får du en billig men god mulighed for at sikre nogle clean sheets. I den lidt dyrere ende har vi Kevin Diks, der til gengæld laver mange mål og assist, og så er Atli Barkarson wingback.

Alternativer

 • Atli Barkarson, SønderjyskE
 • Kevin Diks, F.C. København  

Yann Bisseck, AGF

AGF starter med 2-3 “lette” kampe i foråret og Bisseck er en forholdsvis billig løsning. FC Nordsjælland har styrket defensiven, og derudover er Joel Andersson wingback, hvilket kan høste point.

Alternativer

 • Daniel Svensson, FC Nordsjælland
 • Joel Andersson, FC Midtjylland

Eric Kahl, AGF

Igen. AGF starter med 2-3 “lette” kampe i foråret, og Eric Kahl har med to scoringer vist, at han kan finde nettet. Erik Sviatchenko scorer mål hver sæson, og Mads Døhr er en offensiv back på et tophold.

Alternativer

 • Erik Sviatchenko, FC Midtjylland
 • Mads Døhr Tychossen, FC Midtjylland

Midtbanespillere:

Når du vælger midtbanespillere skal du være opmærksom på, at det giver gode point at lave mål og assist. Du bør derfor stile efter at få samlet så mange offensive typer som muligt, eventuelt nogen som tager hjørnespark eller frispark.

Pep Biel, F.C. København

Pep Biel var “topscorer” i efterårets spil med mål og assists, og FCK starter med et par lette kampe. Louka Prip spiller faktisk som angriber, og det samme gør sig gældende med Pione Sisto, der på FCM’s træningslejr sparkede et flot mål i kassen.

Alternativer

 • Louka Prip, AaB
 • Pione Sisto, FC Midtjylland

Gustav Isaksen, FC Midtjylland

Gustav Isaksen spiller faktisk som angriber, og jeg synes, FCM har et godt program i starten. Der er mere i Albert Grønbæk, og Iver Fossum laver mål og assists.

Alternativer

 • Albert Grønbæk, AGF
 • Iver Fossum, AaB

Tosin Kehinde, Randers FC

Jeg tror, Tosin Kehinde kan “hitte” i foråret, og Jakob Ankersen er rigtig fin til prisen. Og Vallys – han laver bare mål og assists. Det har han vist allerede.

Alternativer

 • Jakob Ankersen, Randers FC
 • Nicolai Vallys, Silkeborg IF

Sebastian Jørgensen, Silkeborg IF

Silkeborg IF har utvivlsomt et af de mest spændende og offensive hold. Også når det kommer til at finde spillere til ‘Super Manager Forår 2022’. Sebastian Jørgensen ved vi scorer mål og laver assists. Det gør Jens Stage og Evander jo også. Og endda fra uventede positioner.

Alternativer

 • Jens Stage, F.C. København
 • Evander, FC Midtjylland

Angreb:

Når du vælger angribere skal du være opmærksom på konkurrencesituationen i de forskellige klubber – og så er der et par ukendte faktorer, i og med at både FCK og Brøndby har skiftet ud i truppen – vær desuden opmærksom, hvem der er straffesparksskytte.

Khouma Babacar, F.C. København

Khouma Babacar er ny spiller i FCK.FCK’s nye angriber Khouma Babacar er en rigtig 9’er og en dygtig angriber. Det er altså en Serie A-angriber i “Suppen”. Og så skal vi huske, at Nicklas Helenius og Patrick Mortensen også laver mange mål.

Alternativer

 • Nicklas Helenius, Silkeborg IF
 • Patrick Mortensen, AGF

Alhaji Kamara, Randers FC

Kamara er en billig topscorer og Odey scorer også mange mål med en lidt lavere scoringsprocent. Og Andingra kan altid score.

Alternativer

 • Simon Adingra, FC Nordsjælland
 • Stephen Odey, Randers FC

Marko Divkovic, Brøndby IF

Marko Divkovic er Mikael Uhres afløser. Ham eller Björk skal score den tidligere topscorers mål. Og Brumado kommer også til at score pænt meget.

Alternativer

 • Carl Björk, Brøndby IF
 • Junior Brumado, FC Midtjylland

HUSK: Der er deadline for tilmelding til Super Manager Forår 2022 på holdet fredag den 18. februar klokken 18.59.

Populære historier

6 svar til “Campo.dk Ligaen: Få de bedste råd til ‘Super Manager Forår 2022’ og vind en fodboldrejse”

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P