2 min læsningDamsgaard: Har været syg og på hospitalet, men er klar til at komme tilbage

Mikkel Damsgaard fortæller for første gang om, hvad han har været igennem, siden han blev knæskadet tidligere på sæsonen.

2 min læsning
Mikkel Damsgaard tilbage fra skade Serie A Sampdoria
Foto: U.C. Sampdoria

Mikkel Damsgaard har ikke været i aktion på en fodboldbane, siden han blev skadet i landskampen mod Østrig den 12. oktober.

Der er dog endelig begyndt at komme lys for enden af tunellen for Sampdoria-spilleren, der efter en længere pause nærmer sig sit comeback.

Mikkel Damsgaard tilbage for Sampdoria

Vejen dertil har ikke været let for den danske darling, og i et interview på Sampdorias hjemmeside fortæller Damsgaard om den turbulente tid.

– Det er svært at forklare, men jeg har været syg og har været på hospitalet. Det har været hårdt, men nu er jeg ovre det, fordi jeg fik det rigtige medicin. Nu arbejder jeg rigtig hårdt på at komme tilbage igen, fordi jeg gerne vil spille og gøre det jeg elsker, hvilket er at spille fodbold.

– Klubben har også været rigtig god ved mig og ladet mig komme hjem, så jeg kunne se min familie og mine venner, for når du er på hospitalet, så er det dejligt at se sin familie. Så det har været dejligt at komme hjem for at se min familie, men også for at træne hårdt, så jeg kunne komme tilbage her til.

– Jeg skal blive ved med at træne hårdt. Vi havde en plan med en fysioterapeut fra Danmark, men nu skal jeg også komme her og vise, at jeg har lavet en masse arbejde, og at jeg har trænet hårdt og er klar til at komme tilbage så hurtigt som muligt, men vi må vente og se, siger Mikkel Damsgaard.

Damsgaard nærmer sig comeback: Her er han klar

Den 21-årige landsholdsspiller har misset 25 kampe for Sampdoria siden han blev knæskadet tilbage i oktober måned sidste år.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P