Dansk Fodbold

Damsgaard nærmer sig comeback: Her er han klar

Mikkel Damsgaard været ude med en knæskade siden oktober, men nu nærmer han sig et comeback med hastige skridt.

Mikkels Damsgaard er meget snart klar igen for landsholdet og Sampdoria.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaard spillede sig ind i de danske fodboldhjerter under EM i sommer, hvor han var en afgørende spiller i det danske EM-togt.

Fundamentet til at kunne ride videre på bølgen af succes var dermed blevet lagt, men tilbage i oktober blev den danske kreatør ramt af uheld.

Han har siden siddet ude med en knæskade, og momentummet fra sommerens EM blev kvalt.

I kølvandet på skaden var der dystre meldinger om, at det var så alvorligt, at han ikke ville være i stand til at spille resten af sæsonen. Efterfølgende har meldingerne dog været af mere opløftende karakter, og senest blev han meldt klar i slutningen af denne måned.

Nu har Mikkel Damsgaards agent, Jens Ørgaard, sat en dato på, hvornår det unge stjerneskud er klar til at tørne ud for Sampdoria igen.

– Han ankommer til Genova i en meget god fysisk tilstand. I mere end en måned har han trænet kontinuerligt. For tre uger siden blev vi enige med Sampdoria om at gå efter den 28. marts som datoen for hans comeback, og det ser ud til at lykkedes, fortæller Jens Ørgaard til calcionews24.

– Han har fået den muskelmasse, som han mistede under skadesforløbet, tilbage igen. Som jeg ser det, så er han snart tilbage i det rigtige gear, men det er selvfølgelig træneren, fysiske trænere og lægerne, der afgør det.

Hjulmand om skadede stamspillere: Det er en udfordring

Med ankomsten til Genova den 28. marts, har Sampdorias cheftræner, Marco Giampaolo, muligheden for at kunne udtage Mikkel Damsgaard til Sampdorias næste kamp, når de i Serie A tager imod Roma hjemme den 3. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P