Dansk Fodbold

Mikkel Damsgaard tilbage for Sampdoria

Mikkel Damsgaard sæson er blevet voldsomt amputeret af en drilsk knæskade, men nu er den danske Sampdoria-spiller tilbage på træningsbanen i sin italienske klub.

Mikkel Damsgaard tilbage fra skade Serie A Sampdoria
Foto: U.C. Sampdoria

Ikke siden den 3. oktober er det blevet til fodbold for 21-årige Mikkel Damsgaard.

Den danske landsholdsspiller, der fik sit internationale gennembrud ved EM-slutrunden, hvor han blandt andet scorede i semifinalen på Wembley mod England, har måttet se 23 Serie A-kampe fra tribunerne, men nu lader der til at være godt nyt på vej.

I landsholdspausen og på dagen for Danmarks retur til Parken har Sampdoria nemlig lagt et billede af den danske tekniker på Twitter med ordene: ”Se hvem der er tilbage”.

Der er formentlig blot tale om en tilbagevenden til træningsanlægget Bogliasco, men ikke desto mindre er det gode nyheder for den tidligere FC Nordjsælland-profil, der med to gange to tommelfingre i vejret poserer med et stort smil på billedet.

Sampdoria gik på landsholdspause med en særdeles vigtig 0-2-sejr over Venezia, som ligger lige under stregen. Med otte kampe tilbage af sæsoner er Sampdoria dog stadig ikke sikret endnu en sæson i Serie A, da de fortsat kun har syv point ned til netop Venezia under nedrykningsstregen.

Den danske darling Damsgaard øjner snarligt comeback

Nu lader det altså til, at Sampdoria kan få Mikkel Damsgaard i aktion inden sæsonafslutningen den 22. maj. Næste kamp for Genoa-klubben er søndag, hvor de tager imod José Mourinhos AS Roma hjemme på Stadio Luigi Ferraris i Genoa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P