Lyset gik ud midt under VM-kvalifikationskamp – Se hændelsen her

Algeriet tog fredag aften et vigtigt skridt imod VM i Qatar med en 0-1 sejr over Cameroun i en kamp der bød på flere minutters afbrydelse grundet strømsvigt.

VM-kvalifikationskampen mellem Cameroun og Algeriet blev sat på pause, da dele af stadionlyset gik ud i flere minutter.
Fortvivlede spillere ventede på at kampen blev genoptaget efter strømsvigt. Foto: Daniel Beloumou Olomo/AFP/Ritzau Scanpix

Fredag aften tørnede Cameroun og Algeriet sammen i det første opgør af to om en plads til VM i Qatar næste år. Kampen blev dog afbrudt for en stund fra en uventet kant, da lysmasterne pludselig slukkede på det meste af stadionet.

Cameroun sad på boldbesiddelsen i kampen indledende fase, men Riyad Mahrez og Algeriet stod for de største chancer.

Hjulmand: Stadig en stor hurdle i Portugal

Efter 40 minutter fandt Manchester City-profilens holdkammerat Islam Slimani plads i camerounernes felt og det sendte Algeriet på sejrskurs.

Kort efter igangsætningen af anden halvleg måtte de to mandskaber lægge boldspillet til side for en stund. Store dele af stadionets lys svigtede, og det fik kampens dommer til at stoppe kampen, indtil problemet blev løst.

Efter spillet blev genoptaget indledte Cameroun jagten på en udligning, men en flot præstation fra Algeriets målmand, Rais M’Bolhi, sørgede for en beskeden 0-1 sejr til nordafrikanerne.