Champions League

Vild omvæltning: Champions League-sejr over Real Madrid i efteråret – nu står han på Ukraines frontlinje

I efteråret leverede Sheriff Tiraspol en stor overraskelse, da Real Madrid blev slået på Santiago Bernabeu. Nu står cheftræneren dog i en ny situation.

Sheriff sejrer på Bernabeu
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix.

Fodbold kan pludselig være helt ligegyldigt, hvis der er krig i hjemlandet. Det har Sheriff Tiraspol-manager Yuriy Vernydub desværre også måttet sande.

I september stod han og fejrede en 2-1 sejr over Real Madrid på Santiago Bernabeu efter en sen scoring af Sebastien Thill, men sådan har det ikke været på det seneste for den ukrainske manager.

Mens han har rejst rundt med Sheriff Tiraspol i de seneste uger, har han fortsat tænkt på sit hjemland. En stor del af Vernydubs familie befinder sig fortsat i Ukraine, og nu er han rejst hjem for at hjælpe i kampen mod den russiske invasion.

Allerede i sidste uge udtalte Tiraspol-træneren sig om situationen i hjemlandet.

Fodboldforbund: Ukrainsk spiller dræbt af russiske bomber

– Jeg har en kone, to børn, to børnebørn, brødre og søstre. Jeg ønsker dem det bedste, og at krigen ikke kommer til at påvirke dem. Når jeg kommer til Moldova, vil jeg bede om at rejse hjem til familien i Ukraine. Hvis de har brug for min hjælp, vil jeg være der, sagde Vernydub

– Jeg vil til sidst give nogle opmuntrende ord til det ukrainske folk, som er blevet angrebet af Rusland. Jeg er stolt af hele folket, der forsvarer nationen mod angrebet, sagde Vernydub ifølge Daily Mail.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P