3F Superligaen

Eftertragtet landsholdsspiller: Hvis FCM vil have dig, må du gøre noget rigtigt

AC Horsens gambianske landsholdskomet, James Gomez, har været i søgelyset hos flere større klubber. Nu fortæller han, hvordan han oplever interessen.

James Gomez er en ombejlet spiller, der særligt efter gode præstationer for sit gambianske landshold, har skabt stor interesse fra blandt andet FC Midtjylland.
James Gomez er en ombejlet spiller, der særligt efter gode præstationer for sit gambianske landshold, har skabt stor interesse fra blandt andet FC Midtjylland. Foto: Alexander Walther Petersen

PAPILLON BELVILLE, BELEK
20-årige James Gomez tilsluttede sig AC Horsens træningslejr i Tyrkiet, efter et sandt eventyr til African Nations Cup, hvor han spillede samtlige minutter for Gambia.

Det afrikanske mesterskab har netop skabt stor opmærksomhed om den unge gambianer fra flere klubber, hvilket vi nåede at interviewe ham om på spillerhotellet, inden klubben vendte næsen hjem mod Østjylland (i dag, red).

LÆS OGSÅ: 👇👇
Topscorer i NordicBet-ligaen: Vi har et pissegodt hold!
OB-anfører om det nye svenske setup: De er meget velfunderede


Den fremadstormende forsvarsspiller har nemlig tiltrukket gedigen stor interesse, blandt andet fra førerholdet i Superligaen, FC Midtjylland, som havde forhørt sig om den tidligere Real de Banjul-spiller ifølge Horsens Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Noget, den unge og teknisk velbevandrede stopper ser som en stor cadeau og et kvalitetsstempel.

– Det er en god følelse, der fortæller, at du gør noget rigtigt. Ellers vil Midtjylland ikke være interesseret i en. Alle fodboldspillere drømmer stort, og jeg vil også gerne tage det næste skridt en dag. Så interesseren gør mig glad, fortæller han ydmygt til campo.dk.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

James Gomez håber at tage samme rejse, som sin landsmand Bubacarr Sanneh gjorde i sin tid. En spiller, der ligeledes rykkede fra Horsens til Midtjylland – for at ende i Anderlecht i et 60 millioner salg året efter. Men for nuværende, har han is i maven.

– På dette tidspunkt af karrieren, ved jeg ikke, om jeg skal videre til sommer, næste år eller når min kontrakt udløber (sommeren 2024, red.), nuancerer han til campo.dk og tilføjer:

– Jeg er rigtig glad for at være i AC Horsens, hvor jeg kom til i første omgang som 17-årig. Det er som en familieklub, hvor jeg sætter pris på at være, slutter forsvarsprofilen fra NordicBet-ligaen, der drømmer om, at komme til Chelsea F.C. i fremtiden.

LÆS OGSÅ: 👇👇
FCK-spiller: Vi er større end både Brøndby og FCM

James Gomez fik debut for det gambianske landhold tilbage i sommer, men har allerede etableret sig i startopstillingen, da det vestafrikanske land, der desuden er lavest rangeret af alle i hele turneringen, nåede hele vejen til kvartfinalen. Her blev værtslandet Cameroun dog endestationen.

Men det virker for en stund til, at der er mange perroner, hvor den adrætte Gomez kan stå af i fremtiden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P