3F Superligaen

FCK-spiller: Vi er større end både Brøndby og FCM

F.C. Københavns unge forsvarsspiller Victor Kristiansen udtaler, at københavnerne selvfølgelig skal gå efter guldet i Superligaen.

Jonas Wind kan være på vej væk fra FCK.
Graz. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Inden Superligaen igen starter op efter vinterpausen, er det FC Midtjylland, der fører den bedste danske række med to point ned til F.C. København på andenpladsen og fem point ned til Brøndby IF på tredjepladsen.

Selvom FCK på nuværende tidspunkt må tage sig til takke med en andenplads i Superligaen, så mener 19-årige Victor Kristiansen, der spiller venstreback i hovedstadsklubben, at københavnerne fortsat vil gå efter guldet.

– Det bliver spændende. Både FC Midtjylland og Brøndby ser stærke ud, så konkurrencen i Superligaen er blevet rigtig tæt i de seneste par år, hvis man sammenligner med for ti år siden, hvor det måske bare stod til os eller Midtjylland.

– Så jeg ser bare frem til, at vi skal ind i mesterskabsspillet og spille nogle flere kampe mod de rigtige dygtige modstandere. Så vi skal bare gå efter guldet, da det er det, som vores sæson bliver bedømt på.

– Vi har hentet meget nyt ind, som selvfølgelig lige skal prøves af. Men vi er jo en større klub end dem begge, med alt respekt til dem. Jeg er sikker på, at når vi rammer vores topniveau, så er vi det absolut bedste hold, siger Victor Kristiansen til bold.dk.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Frustreret FCK-profil: Der har været tilbageslag

F.C. Københavns første kamp i Superligaen efter vinterpausen er imod OB hjemme i Parken søndag den 2. februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P