3F Superligaen

Topscorer i NordicBet-ligaen: Vi har et pissegodt hold!

Casper Tengstedt har hurtigt etableret sig, som en absolut profil i NordicBet-ligaen, hvor han i indeværende sæson er topscorer. Den Viborg-fødte offensivspiller er desuden fortrøstningsfuld i forhold til AC Horsens' oprykningsmuligheder til landets bedste række.

Casper Tengstedt tror på AC Horsens' oprykning til 3F Superliga. Faktisk er han slet ikke i tvivl.
Casper Tengstedt tror på AC Horsens' oprykning til 3F Superliga. Faktisk er han slet ikke i tvivl. Foto: Alexander Walther Petersen.

PAPILLON BELVILLE, BELEK

21-årige Casper Tengstedt har brændt Danmarks næstbedste række af med et tårnhøjt niveau i denne sæson. Det indbringer ham for nuværende titlen som topscorer med 13 mål, mens han ligeledes har leveret tocifret antal assists efter blot 17 kampe.

– Jeg håber, jeg kan fortsætte i foråret med at bidrage til holdet med en masse mål og assists – og nogle sejre. Det er trods alt det vigtigste, når der er fuldt fokus på oprykningen, siger han til campo.dk, mens den tidligere FC Midtjylland-spiller understreger, at det klart er en eksemplarisk holdindsats, som har muliggjort den nuværende succes, han oplever.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Ung OB’er jagter startplads: Derfor jeg har forlænget med klubben

AC Horsens har fire point op til Hvidovre IF på andenpladsen i 1. division og seks point op til FC Helsingør på førstepladsen. Det får dog ikke den alsidige angriber til at tøve på, hvorvidt AC Horsens kommer til at tage én af de to oprykningspladser til Superligaen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Ja, selvfølgelig (tror på oprykning, red.). Jeg synes vi har et godt hold, faktisk et pissegodt hold. Det har set godt ud her i opstarten, hvor vi har leveret nogle gode præstationer. Så det ser lovende ud, synes jeg, fortæller han til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Vejle-chef lufter karriereplaner: Jeg kunne godt tænke mig, at være højskoleforstander!

Casper Tengstedt er blot otte mål fra at kravle ind i top 10 over de mest scorende spillere i 1. division ‘all time’, hvor et tidligere Horsens-koryfæ, Niels Lodberg, placerer sig med 21 målscoringer. Noget, den unge profil ikke har gjort sig de store tanker om, men som han ingenlunde negligerer betydningen af.

– Det tror og håber jeg selvfølgelig på, men det vigtigste er, at vi vinder kampene. Det vil klart være fedt, hvis man kan nå ind i den top 10, slutter han jovialt til campo.dk.

Se hele videointerviewet med Liverpool-supporteren Casper Tengstedt øverst i artiklen, hvor han endvidere kommer ind på betydningen af opflaskningen på FCM’s akademi.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P