3F Superligaen

Kadrii uden omsvøb: OB skal i top seks hvert år – alt andet er ikke godkendt

30-årige Bashkim Kadrii ser OB som en klub, der skal kunne blande sig i top seks i 3F Superligaen. Hvert år - uden undtagelser.

Bashkim Kadrii udtaler sig om OB's ambitioner for sæsonen.
Bashkim Kadrii udtaler sig om OB's ambitioner for sæsonen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

CORNELIA DIAMOND, BELEK

Odense Boldklub har haft det svært med at etablere sig i den sjove ende af tabellen i det seneste årti. Det er et faktum, at de kun er havnet der i en enkelt sæson – siden de tre år i træk fra 2008-2011 vandt sølvtøj i den bedste danske række.

Det er ifølge den rutinerede OB’er, Bashkim Kadrii, langt fra godt nok. Ifølge ham skal fynboerne være en fast bestanddel af (sub)toppen hver eneste sæson.

Bashkim Kadrii på OB’s spillerhotel i Belek – Cornelia Diamond. Foto: Alexander Walther Petersen

– Alt under top seks er ikke godkendt. Mere simpelt kan det ikke siges. Det skal være tops seks hvert år fremadrettet for OB. Vi har haft svært ved det i mange år, men der sker mange nye ting i klubben, der kan være med til at vende det, understreger Baskim Kadrii til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Vejle-profil om fremtiden: Sommervinduet vil være et passende tidspunkt

Artiklen fortsætter efter reklamen.

I og med det har været vanskeligt for ‘de stribede’ at ende i top seks de sidste ti sæsoner, er det også en kende utopisk ifølge angriberen, at klubben skulle kunne snakke med om, at blande sig med de mest dominerende hold i Superliga-regi i nyere tid, herunder F.C. København, Brøndby IF og FC Midtjylland.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Babayan lovpriser træner: Han var den store grund til min succes

Det har resultaterne simpelthen ikke berettiget til, mener han.

– Vi kan ikke kalde os for en top fire klub, når vi ikke har været der i snart et årti. Men i forhold til at komme i top seks, er det målet og ambitionen at ende der for nuværende sæson. Det skal vi, afslutter angriberen med de albanske rødder til campo.dk.

OB fik tre andenpladser i træk fra 2008-2011, men har sidenhen mistet momentum og blot formået én top seks placering sidenhen i 2018/19-sæsonen.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Stjerne hylder Eriksen: En af de bedste i Europa

Næste opgave på træningslejren i Tyrkiet er lørdag d. 12. januar, hvor OB møder ukrainske Zorya på Cornelia Diamond Football Center i Belek.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P