Premier League

Stjerne hylder Eriksen: En af de bedste i Europa

Den tidligere Chelsea-stjerne Joe Cole er begejstret for at have Christian Eriksen tilbage i Premier League.

Joe Cole hylder Christian Eriksen i Brentford og Premier League.
Foto: obfcp.co.uk/Mark D Fuller

Christian Eriksen tilsluttede sig langt om længe Brentford mandag, hvor han havde sin første træning med sin nye klub.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
VIDEO: Christian Eriksens første træning for Brentford

Det er dog ikke kun folkene i og omkring Brentford, der er begejstrede for at se Christian Eriksen nærme sig et comeback. Også den tidligere Chelsea-stjerne, Joe Cole, glæder sig over Christian Eriksens skridt på vej tilbage mod spilletid.

– Jeg er så glad for, at Christian føler sig tryg og stærk nok til at spille fodbold igen. At se det, der skete i sommer, fik os alle til at tage et skridt tilbage og tænke, “hvad er egentlig vigtigt?”. Hans tekniske kvaliteter er uovertrufne. Når han spiller på sit højeste, er han en af de bedste spillere i Premier League, lyder det således, ifølge Daily Express, fra Joe Cole i et interview med Coral.

– Vi vil allesammen gerne have, at de bedste spillere tørner ud i England, og hvis han finder tilbage til sit topniveau, så vil han helt sikkert være en af de bedste midtbanespillere i hele Europa, tilføjer den tidligere Chelsea-stjerne.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Joe Cole glæder sig dog ikke kun på Christian Eriksens vegne. Han mener således, at Brentford har begået lidt af en genistreg ved at hente den danske midtbanekreatør.

– Sikke en rejse, Brentford har været på. De har tilbragt mange, mange år i de lavere ligaer, hvor de har bygget sig op, og nu har de en spiller med Christian Eriksens talent. Deres fans må være i drømmeland, og jeg tror, at Brentford, med dette indkøb, nu vil være alles favorithold nummer to, siger Joe Cole.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Eriksen efter første træning: Et godt sted at være

Joe Cole var med til at vinde Premier League tre gange sammen med Chelsea i årene 2003-2010.

Videoen er fra brentfordfc.com

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P