3F Superligaen

Vejle-profil om fremtiden: Sommervinduet vil være et passende tidspunkt

Tobias Mølgaard har været en af de bærende kræfter i Vejle Boldklub, men noget kunne tyde på, at den dynamiske højreback spiller på lånt tid.

Tobias Mølgaard ser frem til pokalmødet med FC Midtjylland
Foto: Alexander Walther Petersen.

TUI MAGIC LIFE, BELEK

Vejle Boldklubs højreback, Tobias Mølgaard, har været en nøglefigur for den traditionsrige klub igennem flere sæsoner. Nu fortæller han, at et udlandsskifte vil være en oplagt mulighed til sommer – uanset, hvordan udfaldet i denne sæson bliver for Vejle.

– Selvfølgelig er det da med i overvejelserne (en potentiel nedrykning, red.), men jeg er på kontrakt halvandet år endnu. Såfremt klubben og jeg er glade for det samarbejde, føler jeg ikke nødvendigvis et behov for at skifte, siger Mølgaard til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Vejle-fanfavorit er klar til at smøge ærmerne op: Jeg tror bundærligt på overlevelse

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Selvom Mølgaard, der har kontrakt med vejlegenserne frem til sommeren 2023, er glad for at være i klubben, så ændrer det ikke på, at kulturbæreren er klar til at skifte Nørreskoven ud med en adresse i udlandet, såfremt hans præstationer skulle tiltrække opmærksomhed fra andre klubber i sommervinduet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Men der er selvfølgelig planen, jeg skal skydes afsted. Til sommer vil være et godt tidspunkt, hvis mine præstationer berettiger til det. (…) Jeg håber, jeg kan få et godt og skarpt forår – og så må vi se til sommer, om der dukker nogle relevante tilbud op, understreger han afslutningsvis til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Babayan lovpriser træner: Han var den store grund til min succes

Gudum-fødte Tobias Mølgaard kom til Vejle fra Thisted FC i sommeren 2018. Han har sidenhen optrådt 85 gange for de rødklædte, hvor han har været brugt relativt alsidigt som højre- og venstrekant, men dog primært som højreback.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P