3F Superligaen

Babayan lovpriser træner: Han var den store grund til min succes

Edgar Babayan er ny spiller i Nørreskoven. I et interview fortæller han, om gensynsglæden med sin tidligere træner fra Hobro-tiden, som den armenske spiller har et stærkt bånd til.

Edgar Babayan er ny spiller i Vejle Boldklub, hvor han er genforenet med Peter Sørensen.
Edgar Babayan er ny spiller i Vejle Boldklub, hvor han er genforenet med Peter Sørensen. Foto: Alexander Walther Petersen.

TUI MAGIC LIFE, BELEK

26-årige Edgar Babayan er genforenet med Peter Sørensen i Vejle, som han tidligere har været under vingerne af. Det er faktisk, ifølge den armenske kantspiller, en af de primære årsager til, han nu er tilbage at finde i dansk fodbold.

– Han er en fantastisk træner, en rigtig dygtig træner. Han er god til at få et dybere kendskab til spillerne og kan også hjælpe på et personligt plan. Derfor var det selvfølgelig en af grundene til, jeg tog til Vejle, fortæller den nyslåede Edgar Babayan til campo.dk, der desuden er klar til at tage kampen op, om at blive fast starter. Noget, der ifølge ham ikke er givet på forhånd.

– Jeg håber, at Peter Sørensen giver mig chancen. Jeg er klar, uanset hvilken offensiv position, han vil have mig til at spille på.

LÆS OGSÅ:👇👇
Vejle-fanfavorit er klar til at smøge ærmerne op: Jeg tror bundærligt på overlevelse

Babayan tilsluttede sig lejren i Tyrkiet, hvor han blev præsenteret som ny mand på Vejle-holdet. Han kom dog først i aktion i den sidste testkamp mod OB, grundet et kortere sygdomsforløb.


Artiklen fortsætter efter reklamen.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Vejle-boss gør status på træningslejren: Vi står et godt sted

Det gunstige samarbejde i Hobro IK

Den offensive kantspiller kender særligt Peter Sørensen fra tiden i Hobro IK, hvor den karismatiske træner stod i spidsen for nordjyderne og Babayan fra 2019-2021. En gylden periode ifølge den Berlin-fødte tekniker, der ser tilbage på tiden med glædesbetonede øjne.

– Det er jo klart, at Peter (Sørensen, red.) var den store grund til min succes i Hobro IK. Han ved lige, hvad jeg har brug for og hvad der skal til for at jeg kan præstere bedst, slutter han til campo.dk.

Vejle Boldklub er i dag rejst hjem fra træningslejren i Belek, for at gøre klar til den næste opgave inden superligestart.

Her møder de FC Fredericia i den sidste træningskamp i en sand dyst om trekantområdet d. 13. februar kl. 13:00 på eget græstæppe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P