3F Superligaen

Officielt: Brøndby henter Uhre-erstatning

Efter længere tid spekulationer blev det søndag aften officielt, at Brøndby IF henter svenske Carl Björk.

Foto: brondby.com

Tidligere denne uge blev det officielt, at Brøndby IF havde solgt deres topscorer, Mikael Uhre, til amerikanske Philadelphia Union for et større millionbeløb. Søndag aften blev det så offentliggjort af klubben fra Vestegnen, hvem der bliver erstatningen for Uhre.

klubbens officielle hjemmeside og Twitter-profil bekræfter klubben, at de har hentet den 22-årige svenske angriber carl Björk fra IFK Norrköping.

Svenskeren, der i den forgangne sæson scorede syv mål i 26 kampe i den svenske liga, Allsvenskan, bliver dermed den angriber, som skal erstatte Mikael Uhres imponerende 11 mål i blot 16 superligakampe for BIF i denne sæson.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Journalist: Fransk dør endegyldigt lukket for Maxsø

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det er en handel, som Brøndbys sportsdirektør, Carsten V. Jensen, naturligvis er glad for.

– Vi har længe fulgt Carl Björk i den svenske liga, og han har det seneste års tid taget store skridt i udviklingen, og vi er derfor rigtig glade for at få Carl Björk ind i truppen nu.

– I Carl Björk får vi en hurtig løbestærk offensiv spiller, som kan bidrage til vores dynamiske og fremadrettede spil. Carl er stadig ung og kan udvikle sig yderligere i Brøndby, men har allerede har vist sig godt frem for IFK Norrköping, så vi er alt i alt rigtig tilfredse med, at vi i dag kan byde velkommen til Carl Björk, siger BIF’s sportsdirektør.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Brøndby har solgt Morten Frendrup til Serie A-klub

Klubben bekræfter yderligere, at Carl Björk kommer til at bære nummer 12 på ryggen og er blevet udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P