3F Superligaen

Officielt: Brøndby har solgt Morten Frendrup til Serie A-klub

Den altid hårdtarbejdende midtbanespiller, Morten Frendrup, er med omgående virkning blevet solgt af Brøndby IF. Frendrup skifter til Serie A.

Morten Frendrup, Andreas Maxsø og Anis Slimane er angiveligt snart fortid i Superligaen og Brøndby.
Morten Frendrup nåede at spille 93 kampe for Brøndby IF. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby IF har solgt endnu en af sine store profiler.

Morten Frendrup nåede at spille 93 kampe for de danske mestre, men nu skifter han til den ældste nuværende Serie A-klub, Genoa C.F.C.

Skiftet til Ligurien indbringer ifølge flere medier 3,5 millioner € til Brøndby svarende til 26 millioner danske kroner, og den blot 20-årige Morten Endnu melder historien intet om, hvor lang en kontrakt Frendrup har skrevet under på.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Maxsø-transfer i et regulært turn-around!

Morten Frendrup, der er kommet op gennem Brøndbys talentarbejde, har scoret to mål i Superligaen i indeværende sæson.

– Dette skifte er en kæmpe mulighed for Morten, som vi ikke vil stå i vejen for. Hverken vi eller Morten var i markedet for et skifte her og nu, men Genoa C.F.C. er dukket op med en meget seriøs, samlet pakke til Morten og en ganske markant transfer til os, hvilket gør, at vi har lyttet til buddet, og i dag kan lukke handlen, lyder det fra sportsdirektør i Brøndby IF Carsten V. Jensen.

Mens han i Brøndby har spillet med rygnummer 19, kommer han i den italienske klub til at bære nummer 32 på ryggen.

– Jeg er glad for købet af Frendrup, der ligger godt i tråd med vores strategi om at finde de bedste men allerede erfarne talenter. Morten vil styrke vores midtbane med sin bolderobrings-evner, lyder det fra General Manager Johannes Spors.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P