1 min læsningMedie: Brøndby tæt på PL-dansker

Brøndby har netop offentliggjort salget af Morten Frendrup, mens Mikael Uhre også er fortid i klubben. Nu kan der dog være tiltrængt forstærkning på vej til de danske mestre.

1 min læsning
Frederik Alves West Ham Brøndby
Foto: West Ham United FC
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det sker ikke hver dag, at en dansk superligaklub handler i Premier League, men det kan være tilfældet for Brøndby IF inden længe.

I hvert fald mener mediet bold.dk at vide, at Brøndby netop nu er er særdeles tæt på West Ham Uniteds danske midterforsvarer Frederik Alves.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Officielt: Brøndby har solgt Morten Frendrup til Serie A-klub

Alves kom til West Ham fra Silkeborg IF i januar for et år siden, og efter et halvt års lejeophold hos Sunderland, er han denne januar vendt tilbage til London-klubben West Ham.

Endnu er det ikke blevet til kampe i Premier League for Alves, der stadig har sin debut for West Ham til gode, men i sidste sæson sad han på bænken i 11 Premier League-kampe.

22-årige Alves er oprindeligt fra den københavnske vestegn, og han har tidligere spillet ungdomsfodbold i Hvidovre IF.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Officielt: Uhre skifter til Philadelphia Union

Frederik Alves har egentlig kontrakt med West Ham helt til sommeren 2024, men det skulle være jagten på fast spilletid, der nu kan sende ham mod den danske Superliga.

Bold.dk mener desuden at vide, at der er tale om et salg af den 195 centimeter høje dansker med brasilianske rødder og altså ikke en lejeaftale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer