1 min læsningSønderjyskE henter ung islænding på lang kontrakt

SønderjyskE Fodbold har skrevet kontrakt med islandske Atli Barkarson frem til sommeren 2026.

1 min læsning
SønderjyskE har hentet den 20-årige islænding Atli Barkarson fra Vikngur Reykjavik til Superligaen
Foto: SønderjyskE

SønderjyskE kunne torsdag i en pressemeddelelse bekræfte, at man har hentet Atli Barkarson til klubben.

Kontrakten løber frem til sommeren 2026, og den 20-årige islænding skifter fra islandske Vikingur Reykjavik. Her var han fast mand på holdet, der vandt både mesterskabet og pokaltitlen i 2021.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Henrik Hansen om Thomsen: Skal være med til at rykke kulturen

Atli Barkarson gør sig primært som venstre back, og han har spillet mere end 30 ungdomslandskampe for Island. Tidligere på måneden fik han debut for Islands A-landshold.

Atli Barkarson tog som 16-årig til Norwich City, inden han to år senere tog hul på seniorkarrieren i først norske Fredrikstad FK og siden Vikingur Reykjavik.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
SønderjyskE henter ung islænding på lang kontrakt

Nu skal han være med til at sikre SønderjyskE overlevelse i Superligaen, og sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over ankomsten af den nye spiller.

– Atli Barkarson er et stort forsvarstalent, som vi forventer os meget af, og det er også derfor, at vi har givet ham en lang kontrakt. Han har fået en god fodboldopdragelse i England og er blevet tidligt modnet af at være flere år i udlandet, og han er kommet godt i gang med seniortilværelsen i Island. Nu kommer han herned til os, hvor jeg er sikker på, at han kan tage yderligere store skridt i sin udvikling, siger Esben Hansen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer