2 min læsningHenrik Hansen om Thomsen: Skal være med til at rykke kulturen

SønderjyskE har denne vinter fået ny træner i form af Henrik Hansen, og mandag kunne han glæde sig over at indlemme den tidligere AaB- og FCK-profil, Nicolaj Thomsen, til sin trup. Thomsen skal være med til både at rykke kulturen og spillemåden i den nedrykningstruede klub fra Sønderjylland.

2 min læsning
Henrik Hansen blev offentliggjort som ny cheftræner i sønderjyskE den 16. december. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE kom ud af efterårssæsonens 17 superligakampe med to sejre, fire uafgjorte og 11 nederlag.

De resultater har efterladt sønderjyderne næstsidst i tabellen, og det har de i første omgang fem grundspilskampen til at ændre på i februar og marts.

En af de spillere, der skal være med til at stå for den stillingsmæssige forandring er Nicolaj Thomsen, som mandag blev præsenteret som ny mand i den lyseblå trøje. Thomsen har ifølge SønderjyskEs nye cheftræner, Henrik Hansen, mange kvaliteter på banen, men også udenfor banen skal skagboen bidrage.

 – Det er en meget løbestærk og dynamisk spiller med en rigtig god teknik, god relationelt, god til at spille på små områder men også god til selv nogle gange at tage et løb, der er med til at splitte modstanderen ad. Og så er det en erfaren spiller, som jeg har stor tillid til kan være med til at rykke kulturen og vores måde at spille på. Han er en kvalitetsspiller, som vi har store forventninger til, siger Henrik Hansen til campo.dk.

– Han har haft en periode, hvor tingene ikke helt har kørt for ham af den ene eller den anden årsag, så nu handler det om, at vi skal bringe ham i bedst mulig kampform, og hvis han er i sin bedste kampform, så tror jeg absolut også på, at han kommer til at kunne hjælpe vores hold hver eneste søndag igennem hele sæsonen, lyder det videre fra træneren, der i sin aktive karriere repræsenterede klubben fra Haderslev 204 gange.

Læs også:
INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm

SønderjyskE kan med 15 point op til top-6 og 15 point tilbage at spille om godt forberede sig på, at de også efter grundspillet skal kæmpe for at undgå at havne blandt ligaens dårligste to hold, som rykker ud af Superligaen. Til det formål kan der være brug for nye spillere, og det afviser den nye cheftræner da heller ikke, at der kan komme.

– Vi kigger jo på, om vi kan forstærke os, og hvor vi i givet fald skal forstærke os. Er der en mulighed, ligesom med Nicolaj Thomsen, for at få en spiller, som virkelig har lyst til at være i SønderjyskE og virkelig har lyst til at gå ind og give alt, hvad han har for at skabe resultater sammen med os, og vi sammen kan være med til at udvikle ham, sådan nogle spillere vil jeg gerne have, lyder det fra Henrik Hansen.

Læs også:
Officielt: SønderjyskE henter tidligere FCK-spiller

Henrik Hansen blev præsenteret som ny cheftræner i SønderjyskE i midten af december, og sammen med sin assistenttræner Niels Lodberg tiltrådte han officielt den 1. januar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer