2 min læsningOfficielt: Vejle-anfører skifter til 1. divisionsklub

Vejle BK's anfører, Jacob Schoop, skifter med øjeblikkelig virkning til FC Helsingør, der spiller i 1. division.

2 min læsning
Vejle-anfører Jacob Schoop skifter øjeblikkeligt til 1. divisionsføreholdet FC Helsingør
Vejle-anfører Jacob Schoop skifter øjeblikkeligt til 1. divisionsføreholdet FC Helsingør. Foto: vejle-boldklub.dk

Torsdag aften kunne Vejle Boldklub på deres hjemmeside bekræfte, at deres 33-årige anfører, Jacob Schoop, skifter til FC Helsingør, der fører 1. division, med øjeblikkelig virkning.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: FCK henter tredje tilgang

Sportschef i VB, Marius Adrian Nicolae, fortæller på klubbens hjemmeside, hvorfor Schoop er blevet solgt.

– Jacob Schoop har fået en mulighed for en god og længere aftale med Helsingør, og med kontraktudløb til sommer giver det mening at imødekomme denne mulighed. Schoop har været en profil for Vejle Boldklub gennem alle sine år i klubben, siger Vejles sportschef.

Hovedpersonen selv fortæller også til Vejles hjemmeside, at det er et vemodigt farvel med klubben.

– Jeg har været med siden 2016, hvor klubben stod med fem spillere, og der har været mange op- og nedture, men det har altid været en fornøjelse at spille i Vejle Boldklub. Min rolle er blevet større undervejs, og jeg har altid værdsat tilliden fra mine holdkammerater og fra de cheftrænere, som har været her i min tid. Det er jeg stolt af.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Vejle sikrer sig markant forstærkning

– Vejle Boldklub er en klub med et utrolig stort fokus på sig, og det tror jeg, man skal have spillet her for virkelig at forstå. Nu bringer karrieren mig videre – sådan er fodbold også. Men jeg vil altid tænke tilbage på tiden her, de mange fans på lægterne og den udvikling, jeg som menneske og spiller er gået igennem her. Tak for nu og tak for støtten til alle, der har givet holdet og mig den undervejs, siger den nu tidligere Vejle-anfører.

Jacob Schoop nåede at spille 147 kampe for Vejle, hvor det blev til 11 mål og 19 assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer