3F Superligaen

Officielt: FCK henter tredje forstærkning

F.C. København oplyser torsdag aften, at man har hentet 22-årige Paul Mukairu i Antalyaspor.

Den nigerianske offensivspiller, Paul Mukairu, er ny F.C. København-spiller, efter han har underskrevet en aftale til udgangen af 2025.
Den nigerianske offensivspiller, Paul Mukairu, er ny F.C. København-spiller, efter han har underskrevet en aftale til udgangen af 2025. Foto: Andreas Højberg/fck.dk

F.C. København har vinterens tredje tilgang på plads, idet klubben netop har offentliggjort købet af 22-årige Paul Mukairu fra tyrkiske Antalyaspor. Her har den nigerianske offensivspiller fået en kontrakt til udgangen af 2025 til stor glæde for FCK-sportsdirektør, Peter Christiansen.

– Paul opfylder de ønsker, vi har haft til en kantspiller, fordi han med sin fart og én mod én evner giver os nogle andre redskaber og nye muligheder til offensiven, siger Peter Christiansen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Paul har allerede prøvet en del i sin karriere i Tyrkiet, men ikke mindst i Anderlecht, som spiller i en liga, der kan sammenlignes i nogen grad med vores.

– I et godt og professionelt miljø i Belgien tog han nogle rigtigt flotte skridt i sin udvikling og beviste, at han kan spille under det tryk, der er i så stor en klub, og hvor forventningspresset ligner det, der er i F.C. København.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
FCK sender landsholdsspiller på udlån

– Vi glæder os meget til at få Paul ombord og se ham bidrage her i København. Nu har vi en række interessante typer og muligheder til kanterne, og så er det op til Jess og staben at vælge, siger Peter Christiansen.

Paul Mukairu får trøje nummer 17 og tiltræder med det samme.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P