1 min læsningOfficielt: Vejle sikrer sig markant forstærkning

Edgar Babayan har underskrevet en aftale med Vejle Boldklub gældende for de næste seks måneder og har netop bestået lægetjekket på holdets træningslejr i Tyrkiet.

1 min læsning
Vejle har underskrevet en aftale med offensivspilleren Edgar Babayan, som kommer til klubben på en halvårlig aftale.
Vejle har underskrevet en aftale med offensivspilleren Edgar Babayan, som kommer til klubben på en halvårlig aftale. Foto: vejle-boldklub.dk

Vejle Boldklub har netop præsenteret Edgar Babayan som ny spiller i klubben, hvor han har underskrevet en kontrakt for forårssæsonen.

Det er noget, som vækker stor begejstring hos hovedpersonen selv, der har udtalt sig til klubbens hjemmeside.

– Jeg har altid syntes, Vejle Boldklub var en interessant klub med gode spillere, der har et internationalt snit, og der har altid været en stor opbakning på lægterne, når jeg har været modstander i Nørreskoven. Samtidig kender Peter Sørensen mig og ved, hvad jeg står for, siger Babayan og fortsætter:’

– De parametre til sammen giver god mening for mig, og derfor vil jeg give alt for at bidrage til, at klubben kan overraske fodbold-Danmark i foråret. Jeg er i god form og ser frem til at møde mine holdkammerater og starte på træningsbanen i morgen. Jeg vil give alt for sammen med holdet at skabe resultater.

Læs også:
Engel om mange Vejle-tilgange: Kræver meget af nuværende spillere

Edgar Babayan spillede senest for cypriotiske Pafos FC, men kommer til Nørreskoven på en fri transfer, da han tidligere på måneden blev fristillet fra sin tidligere arbejdsgiver.

Tidligere har han spillet for Hobro IK og Randers FC, hvor det er blevet til 83 kampe i Superligaen med ni mål og ti assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer