2 min læsningFriis ikke på træningsbanen – Sportschef ærgerlig og skuffet

Viborg FF's nuværende cheftræner, Lars Friis, har skrevet under på en aftale fra den 1. august i AaB - Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, mener, at klubben har brug for en cheftræner, der brænder for projektet.

2 min læsning
Jesper Fredberg er gået på jagt efter en ny cheftræner, efter Lars Friis mandag indgav sin opsigelse.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det blev tidligere tirsdag bekræftet, at Viborg FF’s nuværende cheftræner, Lars Friis, har skrevet en under på en aftale med AaB, hvor han tiltræder som cheftræner den 1. august.

Men allerede fra onsdag formiddag er Lars Friis røget på bænken og vil ikke stå for Viborg FF’s superligatræning. Det erfarer campo.dk. Det vides ikke, om Lars Friis vender tilbage for at stå i spidsen for VFF-træningen fremadrettet.

Læs også: Officielt: AaB henter Lars Friis til sommer

Lars Friis har kontrakt med Viborg FF frem til sommer, og det er derfor, at skiftet ikke sker med det samme.

Campo.dk har talt med Viborg FF’s sportschef, Jesper Fredberg, og det tyder på, at klubben allerede nu leder efter en erstatning, der kan tage over med det samme.

– Der er ingen tvivl om, at det er altafgørende for os, at vi har en cheftræner, der brænder for at føre os endnu længere. En cheftræner, der afspejler spillernes og stabens motivation for projektet, siger Jesper Fredberg til campo.dk.

Direkte adspurgt, om Viborg FF har i sinde at finde en ny cheftræner, der kan tage over med det samme, lyder svaret:

– Det kan man nok tolke sig frem til, siger Jesper Fredberg med et smil i stemmen.

Læs også: Lars Friis til AaB: Ambitiøst og gedigent godt håndværk

“Det kom som en overraskelse”

Jesper Fredberg har haft nok at se til, siden Lars Friis indgav sin opsigelse, og jagten på en ny træner nu er sat ind.

– Jeg har ikke nogen på blokken endnu, fordi det er gået så hurtigt. Vi fik det at vide i går morges (mandag,red.), så vi skal først i gang nu.

– Men det er klart, at jeg har kendskab til mange (trænere, red.), som jeg synes er interessante, siger Jesper Fredberg.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Overordnet set er Jesper Fredberg ærgerlig og skuffet over, at Lars Friis har valgt at forlade Viborg FF. Især på nuværende tidspunkt, hvor man er nået langt i opstarten og nu har mindre end en uge tilbage af transfervinduet.

– Det kom jo som en overraskelse, og jeg er både ærgerlig og skuffet. Jeg synes jo, at vi har gang i noget godt og nogle spændende ting her i Viborg, og alligevel vælger han (Lars Friis, red.) noget andet. Og så er det også bare dårlig timing.

Læs også: Viborg FF vil hente Lars Friis-erstatning i Lyngby: Klubben afviser dialog

Et islandsk medie skrev tidligere på dagen, at Viborg FF skulle have udset sig Lyngbys cheftræner, den 39-årige islænding Freyr Alexandersson, og at han skulle være på blokken i Superliga-klubben. Det afviser Jesper Fredberg dog skulle være tilfældet.

– Det kan jeg afkræfte. Jeg har ikke nogen på blokken endnu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer