1 min læsningViborg FF vil hente Lars Friis-erstatning i Lyngby: Klubben afviser dialog

Den islandske Lyngby-træner, Freyr Alexandersson, er angiveligt blandt topkandidaterne til at overtage tøjlerne i Viborg FF efter Lars Friis, men NordicBet-klubben fortæller til campo.dk, at de ikke har hørt fra dem.

1 min læsning
Viborg FF er angiveligt ude efter Lyngby BK's cheftræner Freyr Alexandersson
Viborg FF er angiveligt ude efter Lyngby BK's cheftræner Freyr Alexandersson. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Et islandsk medie skrev tidligere tirsdag, at den 39-årige islandske Lyngby-træner, Freyr Alexandersson, er på blokken i superligaklubben Viborg FF, der til sommer mister Lars Friis til AaB.

Men 1. divisionsklubben har ikke været i dialog med nogen. Det fortæller sportchef i Lyngby, Nicas Kjeldsen, skriftligt til campo.dk.

Læs også:
Júnior Brumado på blokken i udenlandsk klub
Genkendeligt navn til NordicBet-ligaen: Brøndby sælger Mohamed Salah

– Freyr har været åben omkring, at han tidligere har være til jobsamtale derovre (Viborg FF, red.). Men vi har af gode grunde ikke hørt fra dem, og om han skal være på deres liste igen, det er vist spekulationer, fortæller han til campo.dk og uddyber:

– Han har kontrakt med klubben frem til næste sommer, og jeg er ret sikker på at han også er cheftræner i Lyngby i foråret. Både han og vi er glade for samarbejdet, slutter sportchef i Lyngby, Nicas Kjeldsen.

Læs også: Officielt: AaB henter Lars Friis til sommer

Freyr Alexandersson har stået i spidsen for Lyngby siden sommer, hvor han tog over efter Carit Falch. De kongeblå indtager en tredjeplads i den næstbedste danske række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer