1 min læsning40-årige Ibrahimovic: Jeg er slet ikke færdig med karrieren endnu!

Zlatan Ibrahimovic ældes på en helt anden måde, end andre dødelige fodboldspillere. Og faktisk så er han slet ikke kommet til det punkt i karrieren, hvor han overvejer at trække sig tilbage trods sin fodboldfremskredne alder.

1 min læsning
Zlatan Ibrahimovic er slet ikke færdig med at spille fodbold
Zlatan Ibrahimovic er slet ikke færdig med at spille fodbold. Foto: Scanpix/ritzau.

Zlatan Ibrahimovic er helt sin egen, og hvis man spørger ham selv, vil han med sikkerhed fortælle, at der heller aldrig kommer nogen spillere i nærheden af det, han har leveret gennem karrieren.

Læs også: Zlatan: Jeg tilbød at blive sportsdirektør

Nu fortæller den svenske kultangriber, at han på trods af sine 40 år, ingenlunde har tænkt sig at snøre støvlen for sidste gang lige foreløbeligt. Det gør han i et interview med mediet l’Equipe.

Læs også:
Erik Sviatchenko om FCM’s nyindkøb: Hvis jeg havde hans fysik, så spillede jeg i PSG nu

– Når du er 40 år gammel, så er det meget normalt at sidde derhjemme, tænde en cigar og være glad for den karriere, du har haft. Jeg er ikke klar til at ryge cigaren endnu, siger karismatiske Ibrahimovic.

Læs også:
Portræt: Christiano Ronaldo – Rekordindehaveren fra det portugisiske øhav

Ibrahimovic har i sin karriere optrådt for nogle af verdens største klubber fra de bedste ligaer. Herunder Ajax, Paris Saint Germain, LA Galaxy, A.C. Milan, Inter, Juventus, Manchester United og FC Barcelona, hvor det er blevet til mere end 300 mål, mens han har spillet for det svenske landshold over en længere årrække med 62 mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer